Adidas Copa X 171 Fg Klampe Mænds Fodbold Sol Gullegend Blæk 6OmkIo

B07457LK58
Adidas Copa X 17,1 Fg Klampe Mænds Fodbold Sol Gul-legend Blæk
  • syntetisk
  • agilitybandage wraps around your midfoot, providing a compression fit and a barefoot-like touch on the ball. agilitybandage ombrydes omkring din midtfoden, hvilket giver en kompression pasform og en barfodet-lignende touch på bolden. revolutionary torsiontapes offer incredible lockdown through every twist and turn on the lateral and medial sides of the foot. revolutionære torsiontapes tilbyde utrolig lockdown gennem hver twist og slå de laterale og mediale sider af foden.
  • den laceless strejke zone tilbyder nogle af de reneste kontakt tænkelige, så du kan slå lange bolde og skud med stor præcision.
  • dobbelt lås krave giver bedre lockdown omkring anklen, så du bliver sikkert gennem hver eksplosive movement.ê
  • agilityknit i tå og hæl giver en blød berøring og en let vægt passer på din foot.ê
  • the torsionframe outsole keeps you light on your feet and quick out of the ground. den torsionframe ydersål holder dig lys på dine fødder og hurtig ud af jorden. torsionribs offer dynamic push off support through acceleration and cutting.ê torsionribs tilbyde dynamisk skub off støtte gennem acceleration og cutting.ê
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del På Kvinders Løbesko Sort Wn24Hgvk
Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Nike Mænds Sb Zoom Janoski Ht Skate Sko Industrielle Blå / Sort pnFnoDAU3
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Rockport Mænds Waldren Afsats Verdensturné Laceup Mørkebrun Blød ZrZ7x
Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Adidas Mænds Lyte Hastighed Fjer Basketball Sko Runwht / Nunav / Metsil 6jrN2gkfV
Dc Domstol Graffik M Herre Sneakers Hvid Hwg y43UQCg
ISOBRO Under Armour Mænds Ua Varmer Lave St Baseball Klamper Sort / Hvid 1qsY9
Mentorstøtte Blå Heeler Støvler Stil Pash Damer Chelsea Støvler Sortgrafite 2bqXn
La Sportiva Mænds Akasha Trail Løbesko Sort / Mandarin 1LEkmCG
Partnerskab Dr Dr Martens Dame Emmeline Chukka St248;vler Brun tan Arcadia Mår Dame Emmeline Chukka Støvler Brun tan Arcadia QLMi2E0qOA
Rebranding Frye Mænds Mærke Inde Lynlås Støvle Sort KWXHs
Social innovation Socialt entreprenørskab Adidas Sl Loop Racer Blå LDt9SeE49