Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt GKTKCOQYk

B01GH9QW3Q
Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn (grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt.) GKTKCOQYk
  • øvre: syntetisk
  • indvendig materiale: syntetisk
  • sål: gummi
  • lukning: snørebånd
  • Hæl Højde: 2 cm
  • Hæl Type: flad
  • materialesammensætningen: stof / syntetisk
  • sko-dækkende: normal
Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn (grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt.) GKTKCOQYk Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn (grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt.) GKTKCOQYk Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn (grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt.) GKTKCOQYk Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn (grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt.) GKTKCOQYk Adidas Mænd Gazelle Sneakers Grøn (grøn Kollegialt / Vintage Hvid / Guld Opfyldt.) GKTKCOQYk
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Puma Dame Smadre Wns V2 L Sneaker Weiß puma Hvidpuma Hvid 04 KdIo7bT1
Lacoste Mænds Lerond 317 1 Sneaker Sort bbzpxKU
Pinterest Vintage Roser Blomst Kvinders Åndbare Mesh Luft Pude Sport Løbesko Afslappet Walking Sneakers nuu0JaN
Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Palladium Mænds Pallabrouse Baggy Chukka Boot Damp idkpt
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Lk Bennett Damer Firenze Lukket Flad Sort sorthvid HlLELqM
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Fila Maverick Midten Wmn Sort / Sort 101019612v Støvler Woodrose KX9Kygc
Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris Adidas Originals Mænds Tilflugtssted Kollegialt Fl229;de / Fodtøj Hvid / Klar Granit 75 D Os 5bQhKfS
Rockport Kvinders Kimly Bur Ankel Bootie Merlot GjqXFPT00g
Isbryderordningen Adidas Udendørs Herre Terrex Skychaser Gtx Sko Sort / Sort / Carbon GjFHi6OQo
Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Dc Herre Unkas Stiefel Hvede / Sort / Mørk Chokolade GCYaCbG7K
Oslo Business for Peace Puma Unisexerwachsene Smadre V2 L Sneaker Sort puma Sortpuma Sort 06 lNc2mC
Radikale Venstre Rebranding Samarbejde Nike Mænds Philadelphia Eagles Fri Træner V7 Nfl Indsamling Sko Størrelse 95 M Os PvZhpcf5B
Xyd Kvinder Chic Spidse Tå Lav Hæl Dorsay Pumps Rhinestone Stutterier Glide På Bryllup Brude Sko Lys Tan otN8zNd
Vidensdeling