Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ

B001OQC2M8
Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ
  • mesh og syntetisk
  • anatomisk formet eva
  • skridsikker foring
  • torsion system til mellemfoden intetgrity
  • ForMotion til jorden tilpasningsevne
  • Adiprene og Adiprene +
Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ Adidas Mænds Zx 8000 Løbesko Hvid / Slim / Orange bG6b0YcJ
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Nike Barns Air Max 90 Ps ​​sort / Sort 25 M Os 7wdqPm
Facebook Aerosoles Kvinders Høje Bet Ballet Flad Sort Læder 5Ijrt
Geox Dame D Leelyan B Mokassin Fl229;de Wa3Dbglt
LinkedIn Shimano Mænds Bjerg / Sport Spd Cykelsko Sort KyHPRRaGv
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Olukai Ikoi Tøffel Mænds Mørkt Træ / Mørkt Træ UvXS1eo
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Lauren Af ​​ralph Lauren Kvinders Georgina Espadrille Kile Sandal Nye Sølv 20KVh8wq
Edefs Damer Høj Hæl Klassiske Pumps Lukket Tå Blonder Oversize Sko 8 Cm Hæle Sort TdlR6
Michel Vivien Kvinder 1811068oro Guld Læder Sandaler MxSAnkE4Yk
Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Crocs Mænds Yukon Vista Tilstoppe Sort / Sort GKaNBfc
ISOBRO Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Dolce amp; Gabbana Kvinders Sko Kvinders Sneakers Sneakers Ibiza Pink Fuchsia 6sb5zi
Radikale Venstre Rebranding Samarbejde Nike Free Rn Pendler 2017 j4bC2H
Fly London Dame Maya902fly Peeptoe Gr229; beton / Beton 006 AfDwWV
Native Unisex Apollo Moc Fashion Sneaker Indfødte Unisex Apollo Moc Mode Sneaker Shell Hvid/shell Hvid/shell Rubber Shell Hvid / Shell Hvid / Shell Gummi tN3FVF3