Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F

B076BBRRJQ
Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F
  • menneskeskabte
  • importeret
  • gummisål
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • importeret
  • adidas
Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F Adidas Originals Mænd Vs Tempo Sneaker Kollegialt Marineblå / Hvid / Blå vQMRPh4F

Tøv ikke med atkontakte os, ring 88 33 10 00 - vi er her for at hjælpe

For Allan Hansen har det været afgørende, at firmaet på én gang har kunnet minimere de løbende driftsudgifter og opnå en grønnere profil.

Besparelse for mange

Ifølge Henrik Grundholm er den nye LED-lyskilde relevant for mange forskellige typer virksomheder, som kan få dækket deres funktionelle belysningsbehov på en god måde og samtidig opnå store besparelser på elregningen.

– Lampen er anvendelig i supermarkeder, på lagre og i de fleste andre bygninger, der har brug for en effektfuld belysning fra pendler. Der er rigtig mange, der endnu ikke har udnyttet deres muligheder for besparelser. Ud over strømbesparelsen har den enkelte pære en meget længere levetid, og det sparer også penge. I eksempelvis et bilhus kræver det jo, at hele hallen tømmes for biler, inden man kan skifte pærerne , forklarer lysmanden. Han oplyser, at LED-lyskilden har en levetid på 50.000 timer mod en gammeldags kviksølvpæres 8.000-10.000 timer.

Lumiere forventer stor efterspørgsel efter den nye pendel i den kommende tid, og en række andre virksomheder har allerede vist interesse i kølvandet på installationen hos Allan Hansen Automobiler.

Tags: Lumiere A/S

Mere fra Lumiere A/S

Lumiere A/S

www.lumiere.dk

Et samarbejde om loft og belysning i den spektakulære Bestsellerbygning på Aarhus’ havnefront blev startskuddet til fusionen mellem vores virksomheder, de to storleverandører til byggeriet, Lumiére og Stretch Ceiling Denmark.På baggrund af et rigtig godt samarbejde på projektet hos Bestseller og efterfølgende dialog om synergimuligheder resulterer nu i en sammenlægning af aktiviteterne under navne…

Se virksomhedsprofil

Branchen

11.10.2016 | Af Lumiere A/S, Lumiere Stretch Ceiling Denmark A/S

Lumiere Stretch Ceiling Denmark udvider salgsstyrken

Belysningsfirmaet Lumiere Stretch Ceiling Denmark udvider salgsafdelingen, med en ny salgskonsulent

Indhold fra partner

Belysning

23.10.2014 | Af Lumiere A/S, Lumiere A/S

Eksklusiv lysløsning i arkitektens privatbolig

Morten Lovén fra Vision Arkitekter i Aarhus bruger sin privatbolig som showroom, når han skal vise kunderne nye muligheder. I Lovéns nybyggede villa er installeret en skræddersyet lysløsning, som han selv har udviklet sammen med Lumiere.

Indhold fra partner

El-materiel

Cevea
Cevea
Cevea
22. July 2014
Print
Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn Share to Google+ Share to Email

Fint fagøkonomiske håndværk, men ikke noget man skal forhaste sig med at lave politik på baggrund af. Det mener Cevea om en artikel fra Claus Thustrup Kreiner, Jakob Roland Munch og Hans Jørgen Whitta-Jacobsen, der konkluderer, at en fjernelse af topskatten ikke vil give hul i statskassen.

Børsen skriver i dag om artiklen, hvor det antages, at danskerne vil begynde at søge efter job med højere løn, hvis topskatten fjernes, og dermed vil de samlede indkomster stige.

Økonom i Tænketanken Cevea Christian Gormsen siger: ”Det er sådan set et solidt fagøkonomisk stykke arbejde, de tre økonomer Kreiner, Munch og Whitta-Jacobsen har lavet med deres model, hvor lavere topskat gør, at folk oftere skifter arbejde. Problemet er bare, at de på intet tidspunkt tester denne centrale hypotese. Groft sagt aner vi ikke, om deres model er rigtig, og meget tyder på, at den er forkert.”

Han fortsætter: ”Danmark har allerede ekstremt høj jobmobilitet, højere end lande med lavere topskat og mindre progressiv beskatning. For eksempel har den gennemsnitlige dansker været ansat 8,5 år i samme job, mens tallet for England er 9,4 år trods lavere topskat. Det virker derfor usandsynligt, at skat skulle være særlig vigtigt for mobiliteten. Men det forholder studiet sig slet ikke til, og derfor kan det undre, at de når frem til det resultat.”

Også antagelsen om, at lavere topskat skulle skabe så meget økonomisk aktivitet, at det bliver selvfinansieret, er usikker. Christian Gormsen fortsætter:

”Andre studier fra blandt andre Piketty viser direkte, at lande som har sænket topskatten, ikke har fået mere vækst. De finder også, at sænker man topskatten, som især USA og Storbritannien har gjort, så får de 1 pct. rigeste en langt større del af samfundskagen.”

Udover at empirien altså peger i andre retninger end de tre økonomers analyse, er der et andet forbehold at tage.

”Resultaterne af den type analyser er meget usikre. Det understreger forfatterne også selv. Det ville derfor være aldeles forhastet at bygge politik på det. Især når det kan have mange andre utilsigtede konsekvenser, herunder øget ulighed,” afslutter Christian Gormsen.

Jeg blev faktisk chokeret, da jeg første gang så en croissant med skinke og ost i. Det er kun de værste bagerier i Frankrig, der laver den slags. Det er virkelig langt ude. Bare tanken om at smage det, giver mig dårlig samvittighed. Som om jeg skal til at foretage mig noget kriminelt. Det er de færreste steder her i landet, der laver en ordentlig croissant, og det er nok også derfor, det her koncept er opstået. Er croissanten god nok, er det nemlig slet ikke nødvendigt at tilføje noget som helst.

OPSKRIFT: Ecco Mænds Bløde Vii Højtop Sneaker Sort qCljyNgMuz

Jon Frederik Capoul, 41, halvt dansk, halvt fransk og indehaver af -vinbonden Vi danskere kan virkeligt lære noget af franskmændenes måde at tænke på vin. Her i landet er vin, noget man drikker, når det skal være lidt fint. I Frankrig er det noget meget mere dagligdags. Det er en integreret del af måltidet og det at være sammen på. Herhjemme gør vi for meget ud af det. Skal vi have vin, skal der også servietter på bordet. I Frankrig må vin godt drikkes i store slurke, rødvinen må gerne have været en tur i køleskabet, og det må gerne drikkes af et gammelt sennepsglas.

I virkeligheden er det jo bare gæret druesaft. Det behøver slet ikke være så svært. Hvis det smager godt, så er alt andet lige meget. Vi kan godt være for optagede af, hvordan det bør smage, ved hvilken temperatur det skal drikkes, og om glasset, det skal drikkes af, nu også er det rigtige. Den slags finkulturelle parametre bør vi lade vige til fordel for det mere hverdagsagtige. Alt den staffage, der følger med, gør det alt for elitært. Vi må altså godt bare drikke glou glou -vin, som franskmændende så fint kalder det. Det kan vel egentlig bedst oversættes til bællevin. Nu er det jo ikke fordi, folk skal blive alkoholikere, men vores tilgang til det må gerne være mere afslappet og simpel.

Annoncering

LÆS MERE: Det franske køkken er garant for luft i maven

Måske skulle vi bare tage og betragte vores lokale vinhandler, som vi betragter en mekaniker. En der hjælper os med noget praktisk. Ikke som en sælger af et luksusprodukt. Fuck konventionerne. Det handler bare om at hjulene skal kunne dreje rundt, så vi kan have det sjovt og rart med hinanden.

Thibault Daumain, 29 år fra Paris, har besøgt Danmark som turist to gange. Den første gang, jeg satte tænderne i en fransk hotdog, var i en 7-Eleven på vej hjem fra en tur i byen. Jeg var rimeligt fuld og blev ramt af en akut trang til at smage den her berømte og angiveligt franske hotdog-opskrift. Det var helt vidunderligt. Jeg bad ekspedienten om at fortælle mere om, hvor navnet kommer fra og om den franske dressing, der var i, men han anede intet om det. Ved nærmere eftertanke mistænkte han mig måske for at være spion? Mit bedste bud må være, at navnet kommer fra det baguette-lignende brød? For mig er det altså stadig et mysterium.

Interesseret i at blive kontaktet med relevante boliger før alle andre?

Luk
Tilmeld køberkartotek
Ejendommen
Tagterrasse
Ejendommen
Køkken
Køkken
Køkken
Spisestue
Spisestue
Opholdsstue
Badeværelse
Badeværelse
Badeværelse
Entré
Bryggers
Tagterrasse
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
Tagterrasse
Ejendommen
Kom ud og se boligen Onex Kvinders Maggy Kile Sandal Tan Elastik sPYRMsq
Hent salgsmateriale Frye Mænds James Wingtip Oxford Sko Rund Tå Tan Os Aq4IQHvhm
Boligareal
Kælderstr.
Rum
Plan
Bygget/Ombygget
Energimærke
Grundstr.
Liggetid
Prishistorik

Flot fuldmuret villa med udsigt til strand og bugt

Søger I en særdeles interessant villa med masser af plads, flotte detaljer og en smuk udsigt til Aarhus bugt? Så er denne bolig det helt rigtige for Jer! Blot et stenkast fra stranden, og med Egå Marina, Skæring skole og gode transportforbindelser lige i nærheden, er denne spændende fuldmurede villa noget helt særligt!

Velkommen til Skæring - med garanti for frisk luft og naturrige omgivelser, med flot kyststrækning og gode badestrande. I er her tæt på institutioner og indkøb, og har gode stisystemer med sikker gang til og fra skole. Bliv en del af dette naturskønne miljø og gør brug af de mange muligheder ved stranden - hvad end du er til en hurtig dukkert, kitesurfing, sejlads eller en hyggelig gåtur langs vandkanten - så har du fra Skæring højsagervej ikke mere end et par minutters gang dertil.

Villaen byder på 5 gode værelser, 2 badeværelser, 1 toilet og er oplagt til den pladskrævende børnefamilie. Der indbydes til at indrette en seperat forældreafdeling med eget badeværelse, der byder på både badekar, bruseniche og sauna. I den anden ende af villaen er der 3 gode værelser med adgang til badeværelse. Køkkenet er lyst og med fine fuldmurede detaljer, og i åben forbindelse med spisestue og stue. Den charmerende opholdsstue har flotte mørke klinker, indbygget pejs og gulvvarme, mens der i køkken og spisestue er lagt massive Merbau parketgulve fra Junckers. Her er god plads til samvær og hygge, som kan nydes i den helt originale byggestil. Ydermere et godt værelse, samt entré og bryggers med god plads til vaskefaciliteter.

Den skønne arkitekttegnede 1. sal er opført i 2010 og med kobber inddækninger. Den fremstår rummelig, lys og unik. Her kan i særdeleshed nydes godt af den gode udsigt med Aarhus bugt i baggrunden - både fra stuen og fra den 22 kvm store altan.

Omkring villaen har I en fin terrasse, med et overdækket område ud fra soveværelset, og med direkte adgang til de store grønne arealer ved Skæring Skole.

Parker bilen i den dobbelt fuldmurede garage og gør desuden brug af vinkælderen under garagen.

Der er i sandhed kræset om detaljerne i denne unikke villa med spændende indretning, store vinduespartier, udsigt og gode materialer. Med et design og en beliggenhed udover det sædvanlige, er denne villa helt sikkert et besøg værd!

Børnepasning

Skoler

Aerosoles Kvindernes Shore Ting Kjole Pump Nøgen Patent n8tgbX
Læs mere om kommunen
Vil du tale med en person, som kender området og ved, hvad der er attraktivt?
Kontakt mægler

Økonomisk overblik

Boligens nøgletal

Standardfinansiering

Hent de økonomiske oplysninger og find ud af, hvor meget du kan købe for.
Hent dokumenter

Estate Jakob Brandstrup Aps - Lystrup

Dette program er finansieret af Den Europæiske Fond for Regional Udvikling.