Adidas Sport Performance Mænds Spor Rocker Atletisk Sneakers Sort Tekstil WzFQUyMi0z

B06XD45P9M
Adidas Sport Performance Mænds Spor Rocker Atletisk Sneakers, Sort Tekstil
  • tekstil
  • gummisål
  • eva mellemsål for langsigtet dæmpning
  • letvægt
  • traxion ydersål
  • perfekt kombination af stabilitet og vejgreb til daglige udendørs aktiviteter
Adidas Sport Performance Mænds Spor Rocker Atletisk Sneakers, Sort Tekstil Adidas Sport Performance Mænds Spor Rocker Atletisk Sneakers, Sort Tekstil Adidas Sport Performance Mænds Spor Rocker Atletisk Sneakers, Sort Tekstil
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Nike Kvinders Nike Free Balanza Træning Løbeskocrt Lilla / Mtllc Slvr / Gmm Bl8 8LSWvEn
Facebook Google+ Propet Mænds Connelly Gå Sko Gunsmoke / Orange Prgkp
LinkedIn Nike Kvinders Luft Zoom Hyperace Volleyball Sko Hvid / Sort / Spil Royal KgXXEC7Nht
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Varevogne Dame Re Autentiske Sneakers Grün bugt / Sand Hvid vqTZb
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Bløde Stil Hush Puppies Kvinders Deanna Kjole Pumpe Aften Tåge Cross Hatch Patent / Sølv Hæl SpEhp
Nike Roshe En Herre 511881036 Ulv Grå / Solnedgang Pulskinetisk Grøn v9T8mrwxmK
Dr Dr Martens M230;nd Cabrillo Chukka St248;vler Cherry Red Martens Mænds Cabrillo Chukka St248;vler Kirsebærrød pu0OWBmDI
Gabor Comfort Sport 8277326 Store Damer Sko Sandalette Sort I Størrelser Over Blå z0VIkoCtf7
Högl Damer 411 1319 Sneaker Sort sort sXKsp16
ISOBRO Medarbejdere i All Ears Taos Fodtøj Kvinders Bravo Mary Jane Fl229;de wmQqB3F
Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Reebok Kvindernes Oplag Prime Ultk Løbesko Avoncoll Flåde / Lille Indigo 8vh5CM
Pikolinos Kvinder Alcudia W1l Rem Sandaler Beige marfil 7ROXw
Nike Sb Af2 Lave Øverste Herre Trænere Aa0871 Sneakers Sko Ny Smaragd / Hvidny Smaragd UgfqzFOm
Nike Herre Air Jordan 1 Mid Wb TurnSko Blanco / Rojo / Gris hvid / Sand Rødlght Sølvblk f7YgeQoVa
Damer Beskyttelse S200600001nbk Pumps Beige ristet xBFbvocoxt
Naturalizer Kvinders Emily Pump Naturlig Gepard Brahma uf7IVD
Vidensdeling