Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko 11 Sort / Sort / Grå Fem 9dB94

B072RC9WGJ
Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko (11 - Sort / Sort / Grå Fem) 9dB94
  • tekstil
  • Fremstillet i USA eller importeret
  • Traxion sål
  • foring: gore-tex udvidet komfort fodtøj
  • indersålen: støbt indersålen at forbedre komfort og pasform
  • mellemsål: letvægt eva mellemsål for langsigtet dæmpning
  • ydersål: super høj trækkraft gummi for optimal greb under våde forhold
  • mellemsål: Adiprene indsats til komfort og stødabsorbering
Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko (11 - Sort / Sort / Grå Fem) 9dB94 Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko (11 - Sort / Sort / Grå Fem) 9dB94 Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko (11 - Sort / Sort / Grå Fem) 9dB94 Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko (11 - Sort / Sort / Grå Fem) 9dB94 Adidas Udendørs Herre Terrex Ax2r Gtx Sko (11 - Sort / Sort / Grå Fem) 9dB94
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Gabor Damer Grundlæggende Brune Støvler G2U2QT5uT
Nina Kvinders Forbes Satin Peeptoe Pump Stål / Stealth Grå / Stealth Grå Jw3jVzlv
Pinterest Gaolim Spike Sommer Sko Med Fine Hvide Sølvfarvede Tom Pigen Sandaler Nøgne Baotou Slippers 1 Rå Farve s8dcbv4e
Tommy Hilfiger Dame Virksomhedernes Flatform Sneaker Weiß hvid 100 1yEa3k
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Camper Dame Peu Sommer Senda Sneakers Sort sort 027 X8wF6wN
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Hanwag Damer Banker Ii Gtx Trekking amp; Vandrestøvler Brown brun CyknH8VHaA
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Ted Baker Damer Kulei Sneaker Flerfarvede Pink Guld / Sølv ufaSrO
erhvervsponsorer Ted Bager Damer Sharlot Ankel Rem Sandaler Pink blomstre Lyserød Ffc0cb xq0zsO1mb
Gabor Dame Komfort Grundlæggende Stiefel Sort Brun 21 Nye Whisky mikro rkYfzaNQJ
Wolky Komfort Mary Janes Ulækker Tværs Hvide Sten Print AdCIB
Calvin Klein Herre Matas Grå lKFEHBg7Z
Asics Tiger Unisex Gelkayano Træner Carbon / Carbon r5XvaD
Olukai Ohana Sandaler Mænds Sort / Sort RWECV
Oslo Business for Peace Adidas Kvinders Courtset W Fropnk / Hvid / Hvid GUjQxFbbSj
Geox Dame D Janalee G Oxford Beige lt Guld / Lt Taupec2lh6 NHL6CkP1XA
Bernie Mev Kvinders Catniss Brun Metallisk e9QCZdEH
Valentino Mænd Sneaker Sort Sort xqjDB
Adidas Originals Mænds Matchcourt Høj Rx Fodtøj Hvid / Kollegiale Fl229;de / Skarlagen Ggoolm
Socialt entreprenørskab Vidensdeling