Adidas Udendørs Kvinders Sko Terrex Agravic Hastighed 95 Ikkefarvet / Hvid / Kridt TCIb4h92

B07957JMLG
Adidas Udendørs Kvinders Sko Terrex Agravic Hastighed (9,5 - Ikke-farvet / Hvid / Kridt
  • tekstil
  • øverste: åndbar sok ligesom konstruktion for en lun pasform og komfort
  • øvre: slidbestandige svejsninger til beskyttelse
  • krave / tungen: perforeret eva med en maskestørrelse dæksel for åndbarhed og komfort
  • mellemsål: letvægt eva mellemsål for langsigtet dæmpning og komfort
  • ydersål: kontinentale gummi til ekstraordinær greb
Adidas Udendørs Kvinders Sko Terrex Agravic Hastighed (9,5 - Ikke-farvet / Hvid / Kridt Adidas Udendørs Kvinders Sko Terrex Agravic Hastighed (9,5 - Ikke-farvet / Hvid / Kridt Adidas Udendørs Kvinders Sko Terrex Agravic Hastighed (9,5 - Ikke-farvet / Hvid / Kridt
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter As98 Kvinder Ankelstøvler Sort nero y6WQrft
Google+ München Unisex Voksen Massana Sneaker Forskellige Farver 244 244 Eu Forskellige Farver 250 250 Yf9KvpN
LinkedIn Tumblr G Ved Gæt Kvinders Booma Mesh Sneakers Havre jIgmc

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Lartiste Af Foråret Step Kvinders Marjan Gladiator Sandal Lilla / Multi lQfUZ
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Vionic Dame Sierra Udendørs FitnessSko Rose C8hRT0w3F
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Clarks Mænds Trapell Formular Slipon Dagdriver Oliven ZlTnbFAx
Nike Mænds Air Max Nul Br Løbesko Midnat Fl229;de / Midnat Flåde 6GB34GE
Reebok Mænds Plus Runner Vævet Sneaker Sortkridt 5f36I
Den Socialøkonomiske Kommunepris Eileen Fisher Kvinders Sportnu Flad Sandal Tan zLUrgOVWCp
Handicappris Lotto Mænds T840Gr229; Grå Ruskind Sneakers Il0jY
Christian Dior Pumps Kvinder Ruskind kcp310vvv Eu Sort 3M0oV2y8
Puma Mænds Kurv Klassisk Metallisk Mode Sneaker Puma Sort UxErOG8Z1W
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Adidas Udendørs Herre Terrex Hurtigt Gtxsurround Sko 11 Sort / Grå Fem / Hires 7jvwxD3
Partnerskab Adidas Orignals Matchcourt Midten Herre Trænere Sneakers uk 8 Os 85 Eu 42 Grøn Hvid Bb8572 dvBVbBfO
Adidas Originals Kvinder originaler Flb Racer Undervisere Is Us55 Lilla vlupLxSNz
Nike Herre Metcon Dsx Flyknit Sort sort / Metallisk Sølv / Hvid qAkij0hdZf
Social innovation Socialt entreprenørskab Vidensdeling