Aureus Mænds Clasico Nubuck Læder Lav Sko Top Båd Sølv / Denim Blå jfieGI

B01E9F1P5A
Aureus Mænds Clasico Nubuck Læder Lav Sko Top Båd Sølv / Denim Blå jfieGI
 • 100% ægte nubuck læder øvre for en præmie føler, glathed og holdbarhed.
 • am-tech sålteknologi - specialiserede direkte indsprøjtet sålkonstruktion bestående af en letvægts polstring polyurethan (pu) mellemsål og en letvægts holdbart termoplastisk polyurethan (TPU) ydersål, der er videnskabeligt manipuleret til at gøre skoen let og sålen aldrig at separere.
 • ultra komfortabel og letvægts polyurethan indersål pude gør du lys på dine fødder og klar til at flytte hele dagen.
 • elastiske snørebånd - let glide af og på systemet spare dig besværet med at binde og afbinding dine sko.
 • aureus fodtøj er kun lavet af miljøvenlige materialer, der er gode for dine fødder og miljø.
 • alle aureus fodtøj kommer med en sko pleje pakke til at holde dine sko i god stand, herunder en sko børste til rengøring af læder og en genanvendelig sko træ for at bevare sin form.
Aureus Mænds Clasico Nubuck Læder Lav Sko Top Båd Sølv / Denim Blå jfieGI Aureus Mænds Clasico Nubuck Læder Lav Sko Top Båd Sølv / Denim Blå jfieGI Aureus Mænds Clasico Nubuck Læder Lav Sko Top Båd Sølv / Denim Blå jfieGI
Tictactæer Kvinders Maryjane Dans Sko Khaki 1JJquLJ5
og
GRATIS fragt med ved køb over 999,-
Godkendt af e-handelsfonden!
Perfekt rating på Trustpilot!
Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Calto G7130232 Inches Højere Højde Stigende Elevator Sko sorte Blonderup Kvadrattoe RObRz6jq6
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

På rosinante-co.dk anvender vi cookies til at samle statistik. Nike Mænds Sb Zoom Janoski Ht Slip Skate Sko Hvid / Hvid / Sort iMnQJN5

Laura Vita Cx99019 Daphne 09 Sko Damer Kile Sandaler Sandaler Rød UD94jEi

Nike Mænds Air Max 90 Ultra Vigtigt Mørk Obsidian / Ocean Tågehyper Kobolt 13 M Os 2RP6ZqY8

Vidnesbyrd

Primo Levi (1919 - 1987) var en italiensk-jødisk forfatter og kemiker. Han deltog i modstandskampen under 2.

Pressen skriver: »En af det 20. århundredes absolut mest nødvendige bøger«–

»...fremstår, til trods for at der er gået mere end 60 år, sprogligt med en uhyggelig klarhed og mangel på patos til trods for det ubærlige emne [...] Man kan lære meget af at læse Primo Levi . Han er en meget stor forfatter, og det er en beskæmmende nydelse at læse om hans ubærlige oplevelser fra Auschwitz og hans efterfølgende refleksioner over, hvordan man skal forstå den vilde civilisatoriske udskejelse, som Holocaust er. Gid at Levi med denne fornemme udgivelse vil få mange nye læsere.« – Peter Nielsen

»Hans vidnesbyrd hører trods deres modbydelige indhold – eller måske snarere netop i kraft af behandlingen af dette indhold: deres præcision, mangel på sentimentalitet, stramme sproglige økonomi, nuancerede betragtninger, humor og menneskelighed – til blandt litteraturens smukkeste, mest berigende værker og er for mig at se enestående.« – Jacob Lund,

»Levis bøger – i sær – er selv små mirakler« –Hans Hertel,

»Levis egen overlevelse prægedes af dyb skam, og han håndterer den i fuldt dagslys på bogens hvide sider, så ingen undslipper. « – Elisabeth Åsbrink,

»De sidste uger har min aftenbog været Primo Levis om holocaust ... Læs dem. Og giv dem væk som gave.« - Sarah Skarum,

Del ’ Vidnesbyrd ’ på Facebook
Titel findes som Bog , 1. udgave
Josef Seibel Pinklie 19 Blau Fl229;de Dame Sko h1AvRi
Læseprøve

Følg os

Forlag

Pepe Jeans Herre Turist Grundlæggende 40 Espadriller Blau jarman jkMevNH
Palladium Mænds Økse Eon Hær Runner Sneaker Brun FDWdRbgRDq

Rosinante Co

Købmagergade 62, 3. 1150 København K Tlf. 3341 1800

Cicero er en del afforlagshuset Rosinante Co.

Cicero
OK

Høst Søn er en del afforlagshuset Rosinante Co.

Høst Søn

Nike Herre M Nsw Bukser Pk Hyldest 861652 Arsenal Marineblå / Hvid EY03oTGu

Uddannelse
Ny Sten Håndlavet M Punk001 C20 Sorte Kvinders Støvler ildNQ
Sperry Topsider Kvinders Laurbær Rev Flad Denim Multi Stribe li1RB
Om AU

Nike Mænds Luft Monark Iv Crosstrainer 102 EiRUt

Medarbejdere og studerende kan gratis deltage i en stor konference om konstruktiv journalistik den 26. og 27. oktober i Aulaen på Aarhus Universitet.

22.09.2017 | Alegria Kvinders Paloma Flad Sort 2HbaQ7mb3

Det nyåbnede CI inviterer til konference om konstruktiv journalistik den 26. og 27. oktober i Aulaen på Aarhus Universitet. Foto: Fra constructiveinstitute.org

Email Facebook LinkedIn

Er du interesseret i journalistik og nye mediers rolle i et moderne demokratiske samfund, hvor faktabaseret vidensformidling har trange kår? Så er konferencen om konstruktiv journalistik måske noget for dig.

Her samles journalister, redaktører og ledere fra mediebranchen fra hele verden med studerende og forskere fra Aarhus Universitet for at diskutere mediernes indflydelse på det moderne samfund, få den nyeste viden og blive fortrolig med begrebet konstruktiv journalistik.

Rektor byder velkommen og giver ordet videre til FNs generaldirektør Michael Møller som er hovedtaler på konferencen. De øvrige oplægsholdere tæller bl.a. Steven Pinker, professor i psykologi ved Harvard University, vinder af Pulitzer-prisen og dekan på the School of Media and Communication ved Temple University David Boardman, professor emeritus ved Aarhus Universitet Georg Sørensen og tidligere CEO ved Huffington Post Jimmy Maymann. Der vil også være oplæg fra BBC, TV2 Danmark, Svensk Radio, Minneapolis Star Tribune og andre med praktisk erfaring inden for konstruktiv journalistik.

Det nye center for konstruktiv journalistik CI, som offcielt åbnede 1. september, står bag konferencen i samarbejde med bl.a. Google, European Broadcasting Union, Aarhus Kommune og Aarhus Universitet, som lægger lokaler til. Som en del af AU’s samarbejdsaftale med CI, inviteres medarbejdere og studerende til gratis at deltage i konferencen. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

 • udlejere i århus kvinder bukser historie Kolding Marinecenter
 • kløe på kroppen uden udslæt Fynsvej 113
 • busser aalborg billeder 6000 Kolding
 • definition slumber party kromatisk skala guitar Telefonnr. findes havfruer i virkeligheden : 75530200
 • beregning af folkepensionens pensionstillæg E-mail konservativ ungdom aalborg : Kenneth Cole Reaktion Kvinders Konditori 2 Mørkeblå Denim cb8hNFY
 • oplyst grundlag engelsk lighed for loven på engelsk CVR-nummer ikea lænestol betræk : 28195583
 • vokser støt