Burberry Mokkasiner Mænd Læder 406939 Eu Rød OQvgsOt8L

B07CRPQZ2D
Burberry Mokkasiner Mænd - Læder (406.939) Eu Rød OQvgsOt8L
  • øverste: læder
Burberry Mokkasiner Mænd - Læder (406.939) Eu Rød OQvgsOt8L Burberry Mokkasiner Mænd - Læder (406.939) Eu Rød OQvgsOt8L Burberry Mokkasiner Mænd - Læder (406.939) Eu Rød OQvgsOt8L Burberry Mokkasiner Mænd - Læder (406.939) Eu Rød OQvgsOt8L
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Varevogne Autentiske Skygge Stribe Sort / Sand Hvid M7C7ZYSZV
Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Iowa Sikkerhedssko Innox S3 Sort / Lime nOkYXsJ

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Ugg Mænds Cooke Slipon Tøffel Flåde xwu4Xq
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Adidas Kvinders Campus W Hk Corpnk / Ftwwht / Crywht 55 M Os XJQg3AtV
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Think Tror Herre Kong989659 Desert St248;vler Sort sz Hydro 01 Mænd Kong989659 Ørken Støvler Sort sz Hydro 01 mE3F7NKUU
erhvervsponsorer Ilse Jacobsen Damer Sneaker Flad Tulip3275 Blå se Blå zZjwpWIF
Isbryderordningen ISOBRO Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Nike Herre Air Max 90 Væsentlig Lavtop Medium Sort sort / Sortsortsort fSz0D
Oslo Business for Peace Adidas Udendørs Kvinders Terrex Hurtigt X Gtx Vandresko Kulstof / Sort / Mørk Sol Blå wXdp9GeK0h
Rockport Mænds Stil Fremtiden Vandtæt Almindeligt Tå Oxford Sort Læder tvJ5HP
Rebranding Haflinger Andrea Unisexadult Muldyr Brun mørk Brun YhtzkU
Hogan Gentleman Hxm2460v590e4u1a24 Beige / Gr229; Leder Sneakers LsRe1uBcS
Socialt entreprenørskab Vidensdeling