Columbia Mænds Bugaboot Plus Omnivarme Michelin Sne Boot Trækul Lys Rød CJuUi2f7nm

B01NCZYZML
Columbia Mænds Bugaboot Plus Omni-varme Michelin Sne Boot Trækul, Lys Rød
  • vandtæt læder
  • importeret
  • gummisål
  • søm-forseglet vandtæt konstruktion.
  • techlight lightweight midsole for long lasting comfort, superior cushioning, and high energy return. techlight letvægts mellemsål for langvarig komfort, overlegen dæmpning og høj energi afkast. omni-heat reflective lining. omni-varmereflekterende foring.
  • michelin winter & outdoor compound. michelin vinter & udendørs forbindelse. cold temperature firm grip to -30c/-22f. kold temperatur fast greb til 30C / -22f.
  • skridsikkert gummi, god slidstyrke.
  • 400g isolering -40f / 40C
Columbia Mænds Bugaboot Plus Omni-varme Michelin Sne Boot Trækul, Lys Rød Columbia Mænds Bugaboot Plus Omni-varme Michelin Sne Boot Trækul, Lys Rød Columbia Mænds Bugaboot Plus Omni-varme Michelin Sne Boot Trækul, Lys Rød Columbia Mænds Bugaboot Plus Omni-varme Michelin Sne Boot Trækul, Lys Rød Columbia Mænds Bugaboot Plus Omni-varme Michelin Sne Boot Trækul, Lys Rød
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Nike Frækhed Tb 813318 001 Sort / Metallisk Sølvhvid Anthony Davis Herre Basketball Sko 14 IZRY4zwuJz
Mustang Kvinder 114651488 Højtop Blå JDdUM
LinkedIn Tumblr Kate Spade New York Kvinders Sala Dorsay Pump Ny Marine / Satin / Fl229;de Glitter Hæl 5fxbwv

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Pepe Jeans Dame Industri Jeans 18 Sneaker Blau dk Denim 3VLzE
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ New Rock Støvler M373c22 Gotisk Hardrock Punk Unisex Stiefel Sort l9V9jbpb4
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Stacy Adams Mænds Madison Captoe Spyttede Boot Sort / Hvid 26 M5I3pGZ
erhvervsponsorer Handicappris Under Armour Kvinders Threadborne Skub Overskyet Grå 104 / Overskyet Grå RlwCTWBRLs
Rockport Cobb Bakke Indsamlingen Dame Cobb Bakke Penfield T Sandal Sort lnc3W
Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Adidas Adi Lethed Herre Trænere TrXY2
Nye Balance Mænds Mx624v2 Afslappet Komfort Træning Sko Hvid / Marineblå lT0jcy
Radikale Venstre Nike Herre Air Max 90 Ultra 20 Se GymnastikSko Nero sort / Sort / Hvid a5HLZNuJED
De Fix Kvinders Fatina Killing Hæl Slingback Pump Denim Tekstil xhNA5zK
Social innovation Socialt entreprenørskab Floris Van Bommel Mænd 14170 Derbys Blå blå 8ryo70Ul