Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS

B07BTY7SPB
Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS
  • syntetisk
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • stof og syntetisk øvre
  • CLIMACOOL tilvejebringer 360 graders køling af hele foden
  • eva mellemsål
  • snøre lukning
  • gummi greb Adiprene sål
Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS Dame Adidas Originals Climacool 1 M Sort Hazcor Classic Bb5307 Sort ydwkzzMS
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Google+ Onex Kvinders Christina Sandal Chokolade vgCGgODw9
Gola Mænds Kugle Ruskind Mode Sneaker Fl229;de / Fl229;de / OffHvid YfO7r
Meindl Himalaya Mfs Trekking Sko hamp Chanvre nsRJF
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Kongelige Republiq Dame Ave Snøre Biker Støvler Sort sort Y3BzWLA
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Asics Kvinders Corrido Sport Stil Sneaker Blå Koral / Pink eu1El3o
Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Clorts Kvinders Udendørs Vandreture Atletiske Sportsgrene Letvægts Amfibiske Sandal Sd202 Rose Ph4cAk7aK
Merrell Mænds Jungle Læder Loafers Midnat oGUfqL0R
Handicappris Isbryderordningen Hunter Gloss Originale Høje W23616 Kvinder Gummistiefel Hindbær HMs7YqCHc
Adidas Adipure Flex W Af5875 Sortbrun 89QWE
Adidas Swift Run Herre Trænere Crb / Blk / 1QEu9o64ei
Sebastian Kvinder S7612 Stciel Cr Peeptoe Sandaler Turkis turkis DUOIP4Q6J
Asics Unisex Voksen Mexico 66d4j2l Gymnastiksko Elfenben hvid / Blå Blæk stPtVjjI
Lloyd Houston Sort 1414500 Lloyd Klassiker Snøre Skinnende Kalveskind Læder Sål Sort e2Lhvz0
Tamaris Dame 22118 Pumps Blau Fl229;de vsiRZivo
Think Tror Dame Denk181009 Stiefel Sz/kombi Damer Denk181009 Støvler Sz / Kombi OUWhn7
Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Ros Hommerson Kvinders Cowboy Ballet Flad Sort Softee 2xxLdSGD1H