Dame Converse Sneakers Ctas Er Metalliske FbKy7D7AGX

B0193UKZT8
Dame Converse Sneakers Ctas Er Metalliske FbKy7D7AGX
  • obermaterial: lærred
  • indre materiale: Uden foring
  • sål: gummi
  • lukning: snørebånd
  • Hæl Højde: 2 cm
  • Hæl Type: flad
  • materialesammensætning: stof
Dame Converse Sneakers Ctas Er Metalliske FbKy7D7AGX Dame Converse Sneakers Ctas Er Metalliske FbKy7D7AGX Dame Converse Sneakers Ctas Er Metalliske FbKy7D7AGX Dame Converse Sneakers Ctas Er Metalliske FbKy7D7AGX
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Xyd Sommer Frynser Slide Sandaler Glide På Komfortable Hjemmesko Solide Kvinder Dagdriver Sko Let Gå Grøn tdr8vh
Guld Due Sko Gp5937 Let Snaplås Lukning Sport / Vand Sandaler Til Mænd Og Kvinder 5937 Sorte Fuchsia kIl9p
Google+ Pinterest LinkedIn Nike Mænds Kyrie 3 Tb Basketball Sko Os Sort / Hvid RJMrfWZXb
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Jordan Børnehaveklasse Spizike Gp Ulv Grå / Sunblush 7dJQQM
‘ og ‘ Frye Mænds Freeman Chukka Støvle Sort tuuHEymj
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Dame Her Aimee Derby Violet lilla / IceHvid 50008 cmZSyJSJ7Y
Den Sociale Kapitalfond Adidas Mænds Ultrastar hvid Hvid yH0xdFsh
erhvervsponsorer Adidas Originals Kvinder stan Smith Trænere Hvid irp72WIjFf
Isbryderordningen ISOBRO Clarks Kvinders Sashlin Sagsøge Ankel Bootie Oliven L07r6WWb2e
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Steve Madden Dame Udstille Slingback Platform Kile Sko JdB24X
Partnerskab Radikale Venstre Rebranding Samarbejde Adidas Mænd New York Gymnastik Sko Brune mesa / Karton / Gum2 000 tcaFfOhp1
Varevogne Autentiske Unisexvoksne Sneakers Blå / Hvid / Rød KlchWR2
Vidensdeling