Durango Støvler Støvler BikerSt248;vler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver og Varianter Db594 Nødstedte Brun jgrgR6

B000M3SJDA
Durango Støvler Støvler BikerStøvler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver (og Varianter) Db594 Nødstedte Brun jgrgR6
  • øverste: læder
  • indre materiale: Feed Mix
  • sål: gummi
  • lukning: uden lukning
  • Hæl højde: 5 cm
  • hæl form: block salg
  • sko-dækkende: bred
Durango Støvler Støvler BikerStøvler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver (og Varianter) Db594 Nødstedte Brun jgrgR6 Durango Støvler Støvler BikerStøvler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver (og Varianter) Db594 Nødstedte Brun jgrgR6 Durango Støvler Støvler BikerStøvler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver (og Varianter) Db594 Nødstedte Brun jgrgR6 Durango Støvler Støvler BikerStøvler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver (og Varianter) Db594 Nødstedte Brun jgrgR6 Durango Støvler Støvler BikerStøvler Bikerstiefel Motorcykel Støvler I Forskellige Farver (og Varianter) Db594 Nødstedte Brun jgrgR6
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Klogs Usa Kvinders Carolina Træsko Rubin Tintoretto ZTNx7XcqEE
Neosens Kvinder S865 Fantasy Floral Ibenholt / Rokoko Korte Støvler Flerfarvede blomstret Ibenholt JXtIdUM
LinkedIn Supra Mænds Yorek Lav Kul / Magnet / Hvid FM17X8S3
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Nike Air Zoom Vomero 10 Mænds Løbesko Køle Grå / Hvidsortblå Lagune g6jCfbL9eX
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Nike Mænds Shox Tyngdekraften Syntetisk Løbesko Atmosfære Grå / Sortthunder Gr229; swmvP0ic
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Hilfiger Denim Dame Tommy Jeans Blonder Sneaker Blau midnat 403 bfPoBz8yF
Dsquared2 Herre Snm010101500457m243 Weiss Leder Sneakers NF69agWFJ
Medarbejdere i All Ears Varevogne Unisex Sk8hi Slanke Kvinders Sko Skate Sort / Multi PfYlyd36sB
Nordisk Ministerråds konference Adidas Skøre 1 Adv YnQC57ybh
26610 Dame Maripé Slingback Pumps Grad burma Alu / Acciaio T8cYhEF4ry
Pleaser Kvinder Classique01 Åbne Sandaler Male Nøgen tFuqVIjP8
Rebranding Samarbejde Salvatore Ferragamo Damer Læder Ballet Lejligheder Ballerinaer Varina Hvid LILiAP1D
Shimano Kvinder Cykel Fodtøj Triathlon Sko Shtr9 Gr 42 Spdsl Klettverschl Eshtr9nc420ww00 Flerfarvede OiWuk5fW
Vidensdeling