Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM

B074CVM5F5
Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM
  • læder
  • importeret
  • gummisål
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • forsimplede low-cut sneaker i perforeret yak læder giver høj åndbarhed, holdbarhed og en blød, behagelig pasform
  • læder foring giver en blød præmie fornemmelse
  • indbygget indersål for en naturlig følelse og jorden tilpasning
Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM Ecco Mænds Biom Gade Slips Sneaker Sort KpIbwn2iM
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Adidas Superstar W Kvinders Modesneakers Ac716265 Fodtøj Hvid / Bordeaux / Fodtøj Hvid 5AWrs
Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Geox Herre U Tåge F Lavtop Gr229; stonec9007 CO4yD
‘ og ‘ Ni Vest Kvinder Cavanagh St248;vler Sort sort xZahSZt
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Nike Mænds Air Max Premiere Tb 685775 141 Basketball Sko Størrelse 115 Zbw7ff
Den Socialøkonomiske Kommunepris Mjus Kvinder 88423601016096 Slip Støvler Blå jeans iGCvJ
Handicappris Isbryderordningen Ivrige Mænds Bidwell Sko Sort drvVzx8y
Blide Sjæle Kvinders Hasselfay Platform Midtop Lynlås Sneaker Fl229;de XHeB2lKOx
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Polo Ralph Lauren Mænds Faxon Lav Lærred / Jrsy Hthr Sneaker Pink HAGnO
Partnerskab Converse Chuck Designer Sko All Star Fl229;de RjCfft
Rebranding Hilfiger Damer I1285sabella 18b BikerSt248;vler Sort sort Q6lWdTeE
Haix Sort Eagle® Safety Mid 54 Sicherheitsstiefel S3 Src Esd Hro Hi Ci Wr Sort Orange Haix Sort Eagle® Sikkerhed Mid 54 Sicherheitsstiefel S3 Src Esd Hro Hi Ci Wr Sort Appelsin 45 45 xKVcuSV
Socialt entreprenørskab Fitflop Kvinder Safi Ti Trenner Blå kongeblå Bx4rGmU8c5