Faaerd Katte Og Uldne Mænds Mode Letvægts Mesh Luft Pude Sneakers Løbesko TyBLWC

B07CXPGVZK
Faaerd Katte Og Uldne Mænds Mode Letvægts Mesh Luft Pude Sneakers Løbesko TyBLWC
  • mesh øvre, der er designet til mode kvinder, stilfuld og personlig.
  • komfortable: letvægts fleksibel åndbar, super komfortable
  • god design:extra max dæmpning skridsikker sål design.
  • super lette vægt, utroligt let og holdbar.
  • naturgummi sål, ryste-bevis, anti-varme, anti-fugt, anti-korrosion, skridsikker, nem rengøring.
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Asics Mænds Gelmani Tr 4 Crosstrainer Sko Indigo Blå / Blå / Hvid j1JIU5
Adidas Superstar Blå B42619 Farve Blå Størrelse 130 8QfJ0cZ
Google+ Adidas Mænds Pureboost Løbesko Os Grøn / Sort GOs8L
LinkedIn Adidas Mænds D Steg 773 Iv Basketball Sko 11 Kollegiale Fl229;de / Kerne Sort / Hvid cUBtFn1
Nye Balance Dame Wl373si Sneaker R248;d rød UyzsX

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Nike Menfield Parka 550 Hættejakke Sort Sort / Anthrazit 2eoy5
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Nike Kvinders Wmns Air Max 2016 Prm Sort / Reflekterende Sølvrflct Sølv Sort / Reflekterende Sølvrflct Sølv zdqA7LFo
Rockport Kvinders Samlede Bevægelse Adelyn Ballet Flad Sort Knægt Ruskind zyRA7
Miss Kg Dame Chyna Pumps Beige tan Kam 70TEYm0
erhvervsponsorer Lloyd Herre Aaron Sneaker Brun cigar / Grå / Bianco / Royal / Marrone MFCsDsN
Nike Mænd Kd Trey 5 Iii Basketball Sko Sort / Sølv / Gul sort / Metallisk Sølvtr Yllw jruISWi
ISOBRO Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Nike Dame Wmns Internationalistisk LaufSko Lyserød knap Rose / Knapt Roseulv Gråhvid 612 SHkha9KE
Oslo Business for Peace Partnerskab Rieker Gitter Dame Åben Domstol Sko Pacific I8tA4I
Rebranding Samarbejde Under Armour Kvinders Ladet Lyn Grå Ulv 031 / Hvid KXlbHoqJ
Socialt entreprenørskab Vidensdeling