Gabor Comfort 6282411 Silber Ahzx5

B01M1NS725
Gabor Comfort 62.824.11 Silber Ahzx5
  • øverste: læder
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: spænde
  • Hæl højde: 8 cm
  • hæl form: kilehæl
  • materialesammensætning: ruskind
  • sko-dækkende: normal
Gabor Comfort 62.824.11 Silber Ahzx5 Gabor Comfort 62.824.11 Silber Ahzx5 Gabor Comfort 62.824.11 Silber Ahzx5 Gabor Comfort 62.824.11 Silber Ahzx5 Gabor Comfort 62.824.11 Silber Ahzx5
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Adidas Originaler Mænds Busenitz Vulc Mode Sneaker Kerne Sort / Kerne Sort / Fodtøj Hvid 0V6WDj
Facebook Puma Mænds Evopower Vigør 3d 1 Fg Fodbold Sko Puma Sortpuma Sortpuma Sort YzuXYcxx5
Pinterest LinkedIn Adidas Sport Performance Kvinders Terrex Agravic W Sneakers Sort 7 M oO0hG
Palladium Pallaphoenix Og Cvs Sneaker Rød 5UBCYChW

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Berkemann Kvinder Mila Tæer Trenner Flerfarvede sølv / Blå nooBV
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Nike Dunk Mænd Cmft Wb Basketball Sko Blå Sort / Hvid / Grå sort / Sort Og Mørkegrålght Bn l973lPp
erhvervsponsorer Nye Balance Mænds L4040v3 Klampen Baseball Sko Sort / Rød o8qPwXGnmb
Isbryderordningen Adidas Mænds Pw Tennis Hu Sneaker Lyseblå p0YyHkhOVP
Reebok Mænds Zpump Fusion 20 Løbesko Motor Rød / Kul / Sort / Hvid vHD63O
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Partnerskab Nike Herre Air Jordan Retro 10 Læder Basketball Sko Hvid Dk Pulver Blåsorte 5wpuFfMb0P
Rebranding Fancy Jessica Simpson Jessica Simpson Kvinders Delaine Boot Gnocchi Grå moPYYbrp
Social innovation Nike Lunarglide Kvinder 8 Løbesko Sort sort / Hvid K1j03r
Prada Mænd Støvler bs5BmYnC