Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort 57 Sort Mikro UIcH3

B072L6F6S5
Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort (57 Sort Mikro) UIcH3
  • øverste: læder
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: lynlås
  • Hæl højde: 5 cm
  • hæl form: block salg
  • materialesammensætningen: se beskrivelse
Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort (57 Sort Mikro) UIcH3 Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort (57 Sort Mikro) UIcH3 Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort (57 Sort Mikro) UIcH3 Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort (57 Sort Mikro) UIcH3 Gabor Damer Komfort Sport Støvler Sort (57 Sort Mikro) UIcH3
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Bernard Bush Booste 350 V2 Mænd Sneakers Kvinder Unisex Løbesko Sko Blonder Åndbar Strik Zebra Grå Serie Grå / Orange fojDq6mBv
Google+ Asics Gelforfølge 3 Herre Løbesko Sort / Energi Grøn yscwRnqj7K
Vivobarefoot Mænds Scott Afslappet Snøre Termisk Vinter Boot Tennissko Mørk Brun BlqfDELKO
Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Chippewa 1901m36 Herre Læderstøvler Brune Sand Ruskind Med Poron Indersålvibram Christy Kreppkeiksohle Brun YwrMn
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Legero Damer Savona Åben Sandal Beige linned 5Gv6956uN8
‘ og ‘ Karl Lagerfeld Mænd Caleb Brogues Grå mellemgrå hM4Bha5
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond New Rock Støvler M738r1 Hardrock Punk Gotisk Unisex Stiefel Sort EyHVtlBv
erhvervsponsorer Quiksilver Mænds Rejse Løbesko Grå / Grå / Hvid dndNhT
Kappa Gomera Damer Lukket Flad Sort 1122 Sort / Pink yF5dr
Faaerd Blå amp; Gule Krabbe Baggrund Kvinders Åndbar Mesh Letvægts Luftpude Sport Løbesko Rl04ASqL71
Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Partnerskab Radikale Venstre Clarks Damer Tri Spor Sneaker Sort f2cNEE5qP
Samarbejde Social innovation Skechers Kvinders Vaskulære Buenoperfed Twingore Slip Luftkølet Hukommelse Skum Sneaker Naturlig T75IN1
Ecco Kvindernes Kontakt 45 Kile Sandal Trooper YkWgIIGx