Haix Luftstyrke X11 Midten Holdbare Komfortabel Og Praktisk S3støvler Til Hver Psa Område WwRXVYVR

B001W7SR9G
Haix Luftstyrke X11 Midten Holdbare, Komfortabel Og Praktisk - S3-støvler Til Hver Psa Område
Haix Luftstyrke X11 Midten Holdbare, Komfortabel Og Praktisk - S3-støvler Til Hver Psa Område Haix Luftstyrke X11 Midten Holdbare, Komfortabel Og Praktisk - S3-støvler Til Hver Psa Område Haix Luftstyrke X11 Midten Holdbare, Komfortabel Og Praktisk - S3-støvler Til Hver Psa Område
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Lloyd Houston Sort 1414500 Lloyd Klassiker Snøre Skinnende Kalveskind Læder Sål Sort G7klSKXOf
Wolky Ulækker Krydse Op 0473511002 10510 Bordeaux Nubukleder 0EQXiLtOIH
Think Tænke Dame Dumia Slingback Sort Dame Dumia Slingback Sort MZMx1U4Reo
Tumblr Adidas Kvinders Snova Sekvens 5 Løbesko Tech Grå / Metallisk Sølv / Hyper Grøn peSiotu

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Pinko Dame 1h209wy2kp Lavtop Bianco z04 wvHjtox0
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Superga Kvindernes 2750 Polywoolw Mode Sneaker Grå zEkgl
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen Fitflop JQ1fp
Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Gadea Kvinder 41003 Peeptoe Sandaler Flerfarvede murano Neger / Blød Neger Neger XMQr1
Oslo Business for Peace Partnerskab Dr Dr Martens Industrial Gunby St Im M230;nd Oxford 9 Fm Uk Teak Martens Industriel Gunby St Im Mænds Oxford 9 F m Uk Teak NwVP47aI
Rebranding Mbt Kvinder Kesho Mj 2 Sko Sort KMQvVKsPS
Asics Herre Gelfujitrabuco 5 Gtx Terrænløb Sko Mehrfarbig haj / Sikkerhed Gul / Sort I5ziw
Socialt entreprenørskab Vidensdeling