Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu

B07B8VLSZP
Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu
  • sål: gummi
  • hæl form: ingen hæl
  • materialzusammensetzung: læder, stof
Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu Hogan Sko Mænds Lave Sneakers Hxm3210y861ii4961l H321 Gul / Sort IzBeiItu
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Ny Balance Mænds Mc896 Letvægts Tennissko Tennis Sko Hvid / Blå appvKOfvd
Cafènoir Kdb231 Sneakers Dame 333 Cipria v563E0
Google+ Gant Dame New Haven Sneaker Beige kit Creme Beige Kyb9QgBQ
Elegante Park Hp1505 Sandal Høj Hæl Pumps Peep Toe Rhinestones Satin Damer BrautSko Satin Fl229;de dc82ifm
Tumblr Nike Kvinders Gratis Tr Flyknit 2 Bioniske Sneakers Str Os 65 M Taupe Grå / Sort / Krom QR5BaMs

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Nike Air Max 90 Præmie Kvinders Sneaker ZGCgS
‘ og ‘ Nike Air Jordan Søn Af Mars armLjj
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Klogs Usa Kvinders Mission Træsko Henna Patent ZSMhj89
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris Mephisto Mænds Jerome Oxford Grafit Sport Sorteper 9tbbttXmBa
Handicappris Nike Gå Væk gs 375509 Til 001 blk Orange / Hvid / Sort d8PtrMwPX
Adidas Originals Mænds Adidas Originals Hjemmesko Blå AslHfS
Boss Athleisure Mænd Shuttletennlux Sneaker Hvid hvid pkSJGmE
Mentorstøtte Tedish Sneakers Damer Walking Sko Pige Læder Komfortable Afslappet Laceup Lejligheder Td004 Orabelle Glaise Glaise zk0khkxT
Ivrige Kvinder Venedig H2 Sandal Mango / Drøm fdUdSf
Pdx / Damesko Fleece / Stof Flad Hæl Ballerina / Firkantede Lejligheder Klæde / Afslappet Sort / Sortbordeaux Us75 / Eu38 / Uk55 / Cn38 M5BGe
Radikale Venstre Rebranding Samarbejde Social innovation Jiye Ydeevne Sportssko Mænds Basketball Mode Sneakers Blå Rød jNQMP
Adidas Originals Mænds Originaler Bermuda Undervisere Sol Sol Us105 Appelsin GMIKx