Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv tin RUSn0n

B01NAFWGNB
Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv (tin) RUSn0n
  • øverste: læder
  • internt materiale: læder
  • sål: syntetisk
  • lukning: uden lukning
  • hæl form: kilehæl
  • materialesammensætningen: 80% læder, tekstil 10%, 10% kunststof
Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv (tin) RUSn0n Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv (tin) RUSn0n Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv (tin) RUSn0n Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv (tin) RUSn0n Inuovo Damer 7111 Plateausandalen Sølv (tin) RUSn0n
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Camel Active Mænd Så 12 Klassiske Støvler Brun mokka KYW3TA
Gabor Damesko 7283039 Damer Ankel Støvler Støvler Støvler I Komfortmere Bredt Med Lynlås Mediumbrun TcJLEYd
Google+ Elegante Park Ep11085pf Satin Lukket Tå Satin Pumper Krøllet Plateau Dansesko Damer Brude Sko Sølv W25Jc
Vince Bælte Camuto Kvinder Åben Tå Sandaler Særlige Lejlighed Læder Ankler Blush bScJvxEh
Mephisto Mænds Mick Oxford Sort Sport Sorteper / Kamsas skfa8C1fP
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Adidas Originals Mænds Stan Smith Sneaker Hvid / Hvid / Kollegialt Rød b9LbXvpL
‘ og ‘ Dr Dr Martens Kvinders Shoreditch Boot Sort Waffle Cotton Martens Kvinders Shoreditch Støvle Sort Vaffel Bomuld tNRpVAeShc
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Adidas Originals M230;nd Dragon Og Fashion Sneakers Red PmuDqm
Dansko Kvinders Sonja Box Læder Tilstoppe Sort vqwMbKNYFZ
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen ISOBRO Alle Dame Frigive 30874 Blau 0LHGZ4y
Mentorstøtte Vagabond Dame Eliza Moccasin Sort sort BHf1akOF
Oslo Business for Peace Røde Fløj Kvinder 3391 Harriet Sort Sort sort GUjZaW
Bella Vita Daxitaly Ruskind Kile Hæle Sandal Taupe Ruskind / Læder GIrCygOR
Rebranding Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Vidensdeling