Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ

B07B1Y6LFH
Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ
  • importeret
  • gummisål
  • platform måler ca 2,25
  • floral chiffon eller denim øvre
  • læder verden
  • en moderne opdatering af den klassiske oxford
Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ Jane Og Sko Kvinders Jasmin Platform Oxford Hvid Blomstret aAPMbQ
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Google+ Faaerd Elsker Engelsk Bulldog Mænds Åndbar Mesh Luft Pude Sport Løbesko Afslappet Walking Sneakers k6YHof7fx
Nike Air Max Hidse 2 Lave Mænd Basketball Sko gCI8LMFvk
Tamaris Damer Tøffel 24200 Sort sort Hq4l9l
Kate Spade New York Kvinders Leonie Sneaker Sort Linned 0gDjqSN

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Nike Mænds Fri Hypervenom 2 Fc Træning Sko Flad Sølv / Obsidian / Mørkegrå / Kølig Grå BETKH8NTh
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Adidas Konsortium Mænd Ultraboost Lux hvid / Vintage Hvid / Chokolade Brun Chvidbalance / Chvidbalance / Cbrown 0muOv
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Meindl Sko Edmonton Dame Gtx Fawn 42 c6w8r4mFiO
Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Nye Balance Dame Nbwprsmpb TrainingsSko Pink lyserød Bleue XR0Bp5kYE
erhvervsponsorer Etnies Herre Spejder Grå / Lysegrå iKtrnem
Gennia Kate Damer Pumps Blok Hæl Læder Ruskind A002 Grøn Khaki FhUTu9g
ISOBRO Adidas Taekwondo Adilux Sko Hvid M / Grå Stribe Gw00WSR
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Pinko Dame Sandalen Nero iyfVD5y79
Clarks Kvinders Jocolin Vista Båd Sko Turkis Perforeret Mikrofiber MFikdjg8
Nike Air Jordan Fremtidig Præmie 652141019 lkG557jC
Jæger Oprindelige Høje Glans W23616 Dame Gummistiefel Ocean Blå CaDKErOxS
Converse Mænds Én Stjerne Ruskind Okse Sneakers Rød Hvide I52eqEgjiB
Nye Balance Mænds Frisk Skum Kaymin V1 Løbesko Sort / Overskyet XIBS1wvP
Kunst Damer 1291 Memphis Kio Lukket Ballerinaer Brun brune qrsY0vxh1O