Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu

B07B5S8V7L
Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu
  • importeret
  • justerbare stropper
  • letvægts eva platform
  • en simpel espadrille wrap er den perfekte detalje til ethvert sommer sandal
Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu Jane Og Sko Kvinders Jojo 2 Spænde Platform Sandal Lys Guld Metallic 25I9mjPnAu
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Nike Air Max Nm Herre Cross Løbesko Hvid / Varsity Rødsortren Blå 429749165 Hvid / Varsity Rødsortren Blå exkqhG
Timberland Dame Euro Hiker Chukka Støvler Gr229; spir Grå 5e1L3
Ugg Mænds Cali Blonder Lav Sneaker Antilope Nj1woL8
Pinterest Nike Mænds Sb Portmore Cnvs Skate Sko Foto Blå / Sort Hvid 1o6d1BKZ
Naturalizer Kvinders Emiline Slipon Dagdriver Multi 5apo02
Rag amp; Bone Herre Elliot Blonder Boot Antilope Ruskind HnR2I

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy New Rock Støvler M397c1 Gotisk Hardrock Punk Unisex Stiefel Sort 7pmFc
Blomstermotiver Nadia Kvinder Bred Bredde Rhinestone Besat Peeptoe Platform Slingback måleskitse Tilgængelig Sølv WPoIi6L
erhvervsponsorer Adidas Originals Mænds Superstjerne Nat Fragt / Sort / Sort Nch4IU
Isbryderordningen ISOBRO Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Sperry Topsider Mænds Gamefish 3eye Båd Sko Linned SdbZWj
Nike Blazer Mid 20 Herre Hi Sneakers 607273 Sneakers Sko Røde F7czk01p91
Nike Mænds Air Force 1 07 Sko Nuværende Blå / Chrmht Kalkhvid nlFUEdEz
Radikale Venstre Sanita Kvindernes Oprindelige Cabrio Pro Bred Træsko Bordeaux JF2V3fWR
Comotek Mænds Komfort Afslappet Kjole Klassiske Oxford Kernelæder Sko Til 2018 Designandros Mørkebrun QgEM4zy
Social innovation Merrell Mænds Mqm Flex Sort GNmCa
Vidensdeling