Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG

B00F2QEEWW
Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG
 • læder
 • importeret
 • syntetisk sål
 • hælen måler ca. 1,25
 • platform måler ca 0,5
 • præmie kernelæder
 • blødt læder foring
Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG Josef Seibel Kvinders Tonga 04 Flip Flop Sort 3f7PIqTzG

HOLD DIG OPDATERET

BJERRINGBRO-SILKEBORG ELITEHÅNDBOLD A/S

Vestre Ringvej 7 8850 Bjerringbro Telefon 86 68 05 60 [email protected]

Det kommer til at koge i JYSK arena
2. maj, 2018
Nøglekamp mod KIF: Sådan kommer Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen
27. april, 2018
Bjerringbro-Silkeborg indgår partnerskab med Alm. Brand om henvisning af forsikringskunder
25. april, 2018
Matchbold i JYSK arena
23. april, 2018
Markussens aften i hjembyen
23. april, 2018

Topkamp lørdag i JYSK arena: Michael Knudsen forventer et hårdt slag men tror på sejr, når Bjerringbro-Silkeborg tager i mod Skjern.

Kampgejsten er stor hos Bjerringbro-Silkeborg forud for lørdagens topkamp i en stopfyldt JYSK arena mod Skjern. Det er en af de kampe, som man glæder sig ekstra meget til, fortæller Bjerringbro-Silkeborg-anfører Michael Knudsen.

– Det er altid fantastisk at spille i en fyldt JYSK arena, og så er det en topkamp, som begge hold vil gøre alt for at vinde. Der er masser af opmærksomhed omkring kampen, og for os handler det om at sende et signal om, at vi vil gøre os gældende i toppen.

– Skjern er pt. et af de hold, der står stærkest i billedet til at vinde guld, så vi skal ind og se, om vi kan lykkes med at slå dem, fortæller Michael Knudsen.

Skal vinde alle hjemmekampe Han har selv en fortid i Skjern, men det var dengang håndboldkongen var knægt! Lørdag bliver han en del af et hårdt fysisk slag, som udover Knudsen får Bjarte Myrhol, Jonathan Stenbäcken, Klaus Thomsen og Rasmus Jensen i nogle af hovedrollerne.

– Det er en vigtig kamp for os. Lige nu har vi al vores fokus på 888Ligaen, og så skal vi kunne matche Skjern og vinde den kamp. Vi skal meget gerne vinde alle vores hjemmekampe, men det bliver en topkamp med masser af fight fra begge hold.

– Vi skal smadre Skjern, lyder det fra Bjerringbro-Silkeborgs anfører.

Skjern er en stærk modstander Før kampen har både Bjerringbro-Silkeborg og Skjern 10 point på henholdsvis 2.- og 3.pladsen i 888Ligaen. Skjern har dog spillet en kamp færre end lørdagens kumpaner. Vestjyderne har bare tabt en kamp i denne sæson, og de har tillige leveret flotte resultater i VELUX EHF Champions League, hvor de topper gruppe C.

– Hvis man ser det fra Skjerns stol, er det også en af de rigtig vigtige kampe. Hvis de vinder, har de ligesom skabt et hul ned til os, og vi ved, hvor vigtig grundspilsplaceringen er, siger Michael Knudsen, der forklarer, at Bjerringbro-Silkeborg har brugt i alt otte kampfri dage på at forberede sig intensivt på mødet med Skjern.

– Det er en stærk modstander, vi står overfor. Skjern er et svært hold at spille mod. De har spillet rigtig godt med masser af tempo i deres spil. De er gode i kontraspillet og kommer med masser af fart i angrebsspillet, men vi fokuserer ikke kun på Skjern. Vi har også fokus på vores eget spil, og hvordan vi kan forbedre os.

Alle siddepladser er for længst revet væk til topkampen lørdag eftermiddag, men der er stadig få ståpladser tilbage til Bjerringbro-Silkeborg mod Skjern. De kan købes på www.billetsalg.dk/bsv .

Kampen fløjtes i gang kl. 16.10, og har man ikke plads i JYSK arena, kan man følge med på TV2, DR P3, Radio Silkeborg og MJA.dk.

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på [email protected] eller på +45 23 32 32 35. Twitter Asics Mænds Cosmoracer Md Track Sko Jet Blå / Hvid / Mørk Skifer burg5vF9
LinkedIn
Det kommer til at koge i JYSK arena
2. maj, 2018

Det kommer til at koge i JYSK arena

Se mere
Nøglekamp mod KIF: Sådan kommer Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen

888ligaen i herre håndbold kampen mellem BSV (Bjerringbro Silkeborg) og GOG Håndbold 18042018 i JYSK Arena, Silkeborg, Denmark.

Buffalo Damer 2865 Micro Strech Støvler Sort negro 01 00 ihXGty
Kridt Teknik Tonet 0442 Granada Mojave Sandalen Dame R248;d mojave Granada J44HAq
Webdoks

Vi bruger cookies til at huske indstillinger og indsamle statistik, så vi kan forbedre din oplevelse af siden. Hvis du fortsætter, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK

Hos borgerne i Silkeborg vækker det harme, når politikerne hopper fra parti til parti

02:41

Af Andreas Hedelund Jørgensen

Det vækker harme og frustration fra både borgere og politikere i Silkeborg, at flere politikere i byrådet er gået fra det ene parti til det andet, efter de er blevet valgt ind.

Siden sidste valghar fire byrådsmedlemmer i Silkeborg Kommune enten skiftet parti, helt stoppet eller blevet løsgænger.

Teresa Jørgensen og Leif Lund, der begge er blevet løsgængere i indeværende periode får en hård medfart blandt vælgerne.

- Man ved jo ikke, hvem man stemmer på eller hvad parti, man stemmer på. Hvis man skal stemme på et parti i dag, så er det et andet parti i morgen. Så det synes jeg bestemt ikke om, siger Ida Kjær, pensionist fra Silkeborg.

Læs også Partihopper i Randers: Jeg kan sagtens forstå, det øger politikerleden

Leif Lund blev oprindeligt valgt for Socialdemokratiet, og efter det gik han over til Dansk Folkeparti i en årrække, som han også blev valgt ind for ved det seneste valg. Kort tid efter det blev han løsgænger. Leif Lund, der er stillet op som kandidat for sin egen liste – Silkeborglisten.

Leif Lund mener ikke, at det skader hans troværdighed. Tværtimod.

- Jeg er ikke blevet anderledes, jeg er den samme, jeg har været hele tiden. Jeg føler mig kun bundet af min egen overbevisning, siger Leif Lund.

Partihop er ikke i orden

Men mange af de borgere, TV2 ØSTJYLLAND har talt med, siger en efter en, at partihop ikke er i orden.

Teresa Jørgensen er den anden, som folk på gaden hæfter sig ved. Hun kom i byrådet i 2013 med en enorm opbakning med over 1400 personlige stemmer for Venstre. Siden skiftede hun til Dansk Folkeparti – for nu at gå solo for sin egen liste.

- Selvfølgelig har man forskellige holdninger, sådan er det jo. Men jeg mener stadigvæk, når man går ind i et parti, så skal man følge partiet som sådan, siger Holger Bæk, pensionist fra Silkeborg.

Læs også Silkeborg mangler lærepladser: Her er 5 bud på at løse problemet

Også blandt politiske venner og fjender er den gal.

SF’s borgmester kandidat i Silkeborg Kommune mener, at Teresa Jørgensens skiftende positioner har skadet samarbejdet i kommunen de seneste fire år.

- Det at sidde i byrådet handler om at tage ansvar for at være med til at være med til at lede en by fire år ad gangen. Og det at man bliver usikker på, hvor folk er henne i de beslutninger, der skal tages, det synes jeg, er uansvarligt, siger Hans Okholm, borgmesterkandidat for SF i Silkeborg.

Hos Radikale Venstre er det ikke kun Teresa Jørgensen, der er problemet. Det gælder også Leif Lund.

- Det der med at hoppe midt i en periode, det synes jeg er forkert. Vi har haft nogle samarbejdsudfordringer i Plan og Miljø og Klimaudvalget, jeg tror måske også, at Leif og Teresa har haft med mig, siger Johan Brødsgaard, spidskandidat i Silkeborg for Radikale Venstre.

Læs også SF vil nedlægge busser til fordel for biltjeneste

Men for Leif Lund (S), der har siddet i byrådet i 28 år, handler det ikke om at stå til ansvar for kollegaer, men sine vælgere.

- Og jeg følger altid min egen overbevisning, og det synes jeg, at det er korrekt, når jeg har fået så mange personlige stemmer, så skal jeg først og fremmest tænke på de vælgere, der har stemt på mig. Så er jeg sådan set ligeglad med, hvad andre politikere mener,siger Leif Lund (S).

Tro mod vælgerne

I forbindelse med historien har TV2 ØSTJYLLAND givet Teresa Jørgensen mulighed for at stille op til i et tv-interview, men hun har ønsket at svare på kritikken skriftligt.

- Skiftet fra Venstre er en gammel sag, men realiteten er, at det ville have været utroværdigt af mig at blive i Venstre. Partiet gik til valg på, at skatteborgernes penge ikke ville blive brugt på medfinansiering af en privat p-kælder under Torvet, men Venstre ændrede holdning efter valget. Det var ikke velset i partiet, at jeg stod ved løftet om at vende hver en sten i den meget uskønne sag,skriver Teresa Jørgensen til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter.

- At jeg forlod DF skyldes, at DF og jeg ved flere lejligheder har prioriteret vores politik forskelligt. Hvis man som politiker føler sig mere bundet af partihensyn end af hensynet til sine vælgere, går det hen og bliver utroværdigt. Og da jeg ikke sad i byrådet på DF-stemmer, mente jeg, at det netop var mest reelt overfor vælgerne at blive uafhængig politiker valget. Det forstår jeg ved troværdighed, skriver politikeren.

Læs også Silkeborg Kommune: Kend din kandidat

- Jeg stod ved min politik, og det vil jeg altid gøre. Jeg er stadig den samme politiker med de samme borgerlige holdninger – og jeg er med i det borgerlige valgforbund. Som politiker er jeg bevidst om, at vi er til for borgerne, og det er derfor jeg gerne vil vælges ind i byrådet på et personligt mandat. Min loyalitet vil altid ligge hos vælgerne., skriver Teresa Jørgensen.

Ja. Jeg er blevet fire år klogere på politik, og ønsker at være 100 % fri til at afgive min stemme i overensstemmelse med mine holdninger og min samvittighed. Det kunne jeg ikke før, skriver Teresa Jørgensen.

- Vi står midt i en valgkamp. Jeg finder det meget naturligt, at netop de to politikere, som hver især er borgmesterkandidat for deres parti – partier, som ved sidste valg kom ind i byrådet med bare et enkelt og to mandater - forholder sig kritisk til en borgerlig politiker med over 1400 personlige stemmer i ryggen.Paradoksalt nok er Hans Okholm i valgforbund med Leif Lund, som også er partiuafhængig kandidat til byrådet. Har Okholm så heller ikke tillid til ham? Sandheden er, at jeg ikke har svært ved at samarbejde med andre kolleger i Silkeborg Byråd – heller ikke selvom deres e-mail-signatur bliver lavet om i valgperioden. Det, der eventuelt kan vanskeliggøre et samarbejde, er, når nogen ændrer holdninger og værdier undervejs. Her kunne både Hans Okholm og Johan Brødsgaard med fordel kigge indad, skriver Teresa Jørgensen.

Jeg stod ved min politik, og det vil jeg altid gøre. Jeg er stadig den samme politiker med de samme borgerlige holdninger – og jeg er med i det borgerlige valgforbund.

Hjemmesiden sætter cookies, der kan anvendes af os og vores samarbejdspartnere til at huske dine indstillinger, til statistik og til at vise målrettede annoncer til dig. Når du klikker videre på siden giver du samtykke hertil. Læs mere

Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.

Sådan opdaterer du din browser

Læs også

TIP: 5 planter til badeværelset – Perfekte til fugt og mørke

#Shopping Cmp Mænd Altak Trail Løbesko Sort nerogul Fluo 43Sm8H

Krukker i køkkenet

Gem fra instagram.com Problemer med ophavsret 19 BO BEDRE 2017

Store stenkrukker giver en helt speciel atmosfære til rummet. Indret med store krukker til gulvet – eller mindre størrelser til køkkenbordet.

Billedvæg og planter

Gem gravityhome.tumblr.com Problemer med ophavsret 11 BO BEDRE 2017

Lad en stor plante fylde i hjørnet og skab hygge i de små hjørner. Her i perfekt samspil med en dekorativ billedvæg.

Smukke grene

Gem fra so-much-more-than-nl.blogspot.co.uk Problemer med ophavsret 25 BO BEDRE 2017

Pynt krukker med planter, blomster eller som her med grene. Når krukkerne står oppe på et bord, er de klart mere iøjenfaldende. Den lyse, matte farve er super flot til krukker.

Inviter skoven indenfor

Gem MyDomaine Problemer med ophavsret BO BEDRE 2017

Hvis du tør at kaste dig ud i en vild indretning, kan du gøre som her og lade et stort træ pynte midt inde i stuen. En høj krukke passer fint ind i store rum.

Antikke sten

Gem Novoceram Problemer med ophavsret 7 BO BEDRE 2017

Krukkerne får ekstra karakteristika ved at se ældre ud. De får en hel speciel charme. Brug også krukker på badeværelset.

Store gulv-krukker

Gem Bo bedre Problemer med ophavsret 60 BO BEDRE Living Rooms

Det ser super elegant ud med store gulv-krukker, som virkelig kan live en entre op. De store blade pynter flot i rummet.

Niveau-forskel

Gem fra yvonnekone.com Problemer med ophavsret 8 BO BEDRE 2017

En lille krukke kan også have en høj plante i. Det skaber et elegant og dramatisk udtryk. De forskellige højder og former er en fryd for øjet.

En jungle i stuen

Gem lxst-nxght.tumblr.com Problemer med ophavsret 11 BO BEDRE Flower Vases Pots

Placer krukker med store planter i bag sofaen og få fornemmelsen af at være midt i junglen – hjemme i din egen stue.

Krukker i forskellige former

Gem thedesignchaser.com Problemer med ophavsret 7 BO BEDRE 2017

Krukkerne kan bære forskellige former og farver. Denne lidt firkantede krukke har sin egen charme og sit eget udtryk. Find den krukke der passer bedst ind i din stil.

Atmosfære til badeværelset

Gem fra boligmagasinet.dk Problemer med ophavsret 3 BO BEDRE 2017

Skab atmosfære til badeværelset med flotte krukker og planter. Visse planter egner sig bedre til badeværelset end andre – læs mere om hvilke .

Store krukker på badeværelsesbordet

Gem Bo bedre Problemer med ophavsret 24 BO BEDRE Bathrooms

Denne store krukke med figentræ i pynter fint mellem de to håndvaske, og skaber ro på badeværelset.

Bare bare krukker

Gem fra instagram.com Problemer med ophavsret 9 BO BEDRE 2017

Lad krukkerne tale for sig selv ved ikke at pynte dem med planter. På denne måde ser man virkelig krukkernes skønhed.

Mørke farver

Gem fra boligmagasinet.dk Problemer med ophavsret 14 BO BEDRE 2017

De mørke farver skaber et fint dramatisk udseende, og står flot til det rå træ. De bløde, fine orkidéer står i fin kontrast til det mørke og rustikke.

#Shopping Frye Kvinders Sabrina 6g Laceup St248;vler Sort Dakota Læder77201 LoqrZ

Seneste

Måske er du interesseret i...

Få Skagerak hylde med 6 nr. af BO BEDRE til kun 249 kroner. Spar 73%

Gå til forsiden

Redaktion

 1. Andreas Marckmann Andreassen, digital redaktør (orlov)
 2. Saibhreas Mænds Kvinders Løbesko Letvægts Mesh Sneakers Åndbar Afslappet 18009sort vX6y7Z
 3. Neosens Kvinder S935 Restaureret Hudvesubio Ibenholt / Beba Kort Skaft Støvler Sorte ibenholt MUNNh6
 4. Øjvind Hesselager, ansv. redaktør
 1. Clarks Mænds Bushacre 2 Chukka Boot Guld Ruskind cdX8xeSc

Om Journalisten

Om magasinet

Annoncer