Mephisto Dame Sandalen Brun Læder 2D92zU

B01F43TOP4
Mephisto, Dame Sandalen Brun Læder
  • øverste: læder
  • Hæl Højde: 2 cm
Mephisto, Dame Sandalen Brun Læder Mephisto, Dame Sandalen Brun Læder Mephisto, Dame Sandalen Brun Læder
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Gabor Brambling L Dame Pumps Sort Læder o0BkJB
Facebook Google+ Sam Edelman Smålige 5 Damer Mode Semi Støvler Blå blæksort Fl229;de Barn Ruskind ji6uzwaSV3
Under Armour Mænds Brand Shot Lav Basketball Sko Rød / Blk / Wht z6EytJ9n
Tumblr Ny Sten Håndlavet M 285 C25 Lila Unisex Stiefelette TCrrY

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Asics Mænd Gelkvante Strik 360 2 Løbesko Sort sort Hvid Sort 9001 L6YCx
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Cole Haan Floden Bit Driver Mørke Stege tmbpTxAglA
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris Adidas Pureboost Dpr Sko Mænds Kører Legende Blæk KAkeu
Handicappris Isbryderordningen ISOBRO Nike Herre Air Max 2015 Sort / Hvid / Brght Crmsn / Bl Lgn Løbesko 10 htYOA
Merrell Mænd Terrant Slide Sandaler Sort sort Oc7JO
Nike Air Max Ldnul Herre Løbesko 11 D m Os 4D52oYjb
Oslo Business for Peace Nike Mænd Eric Koston Huarache Skater Sko Sort / Blå / Hvid sort / Sort Spil Royalhvid hWzuUkRI7e
Jingxinstore Blonder Hvid Krystal Bryllup Sko Bruden Flats Lav Høj Hæl Pump Størrelse 310 Flad Elfenben wEb6Ep
Puma Herre Maneet Vesperum Ruskind Ankelhigh Fashion Sneaker Blå 7f7ykw7n
Samarbejde Varevogne Unisex Halvdel Førerhus 14 Ounce Lærred Skate Sko Mørk Skifer / Sort NoR7GaXJ0
Socialt entreprenørskab Philippe Model Mænd Trluns05 Hvid Klud Sneakers 8cB2v9