Mocassini Mænd Støvler Klassiske Ægte Læder Læderstøvler Præmie Vinterstøvler Ankelstøvle Lynlås mhsblr

B077BSY184
Mocassini Mænd Støvler Klassiske Ægte Læder Læderstøvler Præmie Vinterstøvler Ankelstøvle Lynlås mhsblr
  • øverste: glat læder
  • internt materiale: læder
  • sål: gummi
  • lukning: lynlås
  • materialesammensætningen: 100% læder
Mocassini Mænd Støvler Klassiske Ægte Læder Læderstøvler Præmie Vinterstøvler Ankelstøvle Lynlås mhsblr Mocassini Mænd Støvler Klassiske Ægte Læder Læderstøvler Præmie Vinterstøvler Ankelstøvle Lynlås mhsblr Mocassini Mænd Støvler Klassiske Ægte Læder Læderstøvler Præmie Vinterstøvler Ankelstøvle Lynlås mhsblr
Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS -

Kontakt Dinero

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap ? Så vil vi elske at høre fra dig.

Opret gratis konto

Stil os et spørgsmål

Populære emner: Kom godt i gang , Jeg har glemt mit password , Herre Støvler Ugg 5800 Classic Short Fl229;de VIvULOs
David Andersen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 28. august 2014
Converse Herre Converse Allstar Gade Hi Tumlede Læder Sneaker Sort / Hvid / Volt bNwF8w8
, , Indstillinger
0 kommentarer

Du kender det sikkert. Du er kommet til at bogføre et bilag og finder senere ud af, du er kommet til at lave en fejl. Bare rolig. I Dinero er det super nemt at rette op på sine fejl! I denne guide kan du se hvordan :-)

Bemærk; Denne funktion er kun gældende på købsbilag, finansbilag og bogføringsskabeloner. Salgsfakturaer kan du ikke gøre det på – der skal du i stedet følge anvisningerne i denne guide . Til gengæld er ret et bilag funktionen til alle – både Pro og Starter brugere.

Sådan retter du et bogført bilag i Dinero

Som vi lovede i starten, er det super nemt at rette et bilag i Dinero!

Lad os tage et eksempel. Vi har bogført et bilag på 1.050 kroner inkl. moms og vi er kommet til at bogføre det på en forkert dato (27/9/2017). Beløbet skal i stedet være 1.000 kroner inkl. moms og datoen d. 28/9/2017.

For at rette bilaget skal du klikke på Bogføring -> Bilagsoversigt -> Tryk ind på bilaget -> Flere handlinger -> Ret bilag.

I ovenstående har vi klikket på “Ret bilag”, rettet beløbet til 1.000 kroner og datoen til 28/9/2017. Dinero har nu helt automatisk lavetbogføringen bag denne postering, så det behøver du ikke at bekymre dig om. Det var nemt, ikke? :-)

Vil du rette et kreditkøb, som du har registreret betaling på?

Så skal du først ind og annullere/slette betalingen på kreditkøbet. Det gør du ved at gå ind på kreditkøbet -> Klik på Betaling – (Restbeløb: x,xx) -> Klik på det røde kryds helt til højre. Nu kan du rette bilaget som vist ovenfor, og efterfølgende registrere betaling forfra.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen. Læs mere om vores Caprice 24201 Dame Tøffel Blau ocean Nappa kGwhpX8t

Dr Dr Martens Herre Stiefel Tan Martens Herre Støvler Tan mX8k9rthO

Ved fornyelse af kørekort skal du møde personligt op i Borgerservice.

Fra 1. juli 2017 er der ikke længere aldersloft på kørekort, hvilket samtidig betyder, at der ikke længere generelt er krav om lægeattest i forbindelse med fornyelse af kørekortet. Nogle borgere skal dog fortsat vise lægeattest. Læs nærmere nedenfor.

Alle,der fortsat ønsker at kunne køre bil, skal inden kørekortets udløb, dog tidligst 3 måneder før , møde personligt op i Borgerservice og søge om fornyelse af kørekortet. Du kan på dit kørekort under punkt 4b se, hvornår kørekortet udløber.

Sådan fornyer du almindeligt kørekort (kategori 1)

Fra 1. juli 2017 er der ikke længere aldersloft på kørekort, hvilket samtidig betyder, at der ikke længere generelt er krav om lægeattest i forbindelse med fornyelse af kørekortet.

Ved fornyelse skal du møde personligt op i Borgerservice.

Hvem skal fortsat indleverelægeattest?

Hvis du på nuværende tidspunkt har et tidsbegrænset kørekort, skal du også fremover indlevere lægeattest ved fornyelse.

Hvis du ved tidligere kørekortudstedelse havde din lægeattest til behandling hos Politiet eller Styrelsen for Patientsikkerhed, skalBorgerservice foretage en ny vurdering af din tidligere sag, før vi med sikkerhed kan oplyse, om du skal indgive en ny lægeattest.

Borgerservice kontakter dig pr. telefon eller mail, hvis du skal indgive lægeattest på ny.I de tilfælde hvor der ikke skal indhentes ny lægeattest, vil Borgerservice sætte dit kørekort i produktion.

I mange tilfælde skal Politiet forespørges om dette, før du kan få endelig besked. Pga.lang ekspeditionstid hos Politiet skal du møde op i god tid, idet der kangå op til 1 måned, før du får endelig besked fra Borgerservice eller Politiet.

I de tilfælde hvor Borgerservice eller Politiet forlanger en ny lægeattest ved fornyelse, refunderer vi dit gebyr på130,- kr. på din NemKonto.

Du skal,tidligst tremåneder før kørekortet udløber, søge om fornyelse af dit almindelige kørekort til bil, motorcykel mm (kategori 1) ved at mødepersonligt op i Borgerservice i Holte. Du kanpå dit kørekort under punkt 4b se, hvornårkørekortet udløber.

Du skal ikke udfylde nogen blanket på forhånd.

Du skal medbringe:

Det koster 130 kr. at forny almindeligt kørekort til bil, motorcykel mm (kategori 1)

Du kan betale med Dankort, MobilePay eller kontanter. Hvis du betaler kontant, skal du medbringe lige penge. Vi har ikke byttepenge.

Leveringstiden på et almindeligt kørekort er typisk 3-4 uger. Hvis der skal indhentes lægeattest eller andre forhold gør sig gældende, kan det tage længere tid.

Sådan fornyer du stort kørekort (kategori 2)

Hvis du ønsker at bevare dit store kørekort til bus og lastbil mm (kategori 2), så skal du møde personligt op i Borgerservice i Holte.

Medbring

Du skal medbringe en lægeattest og foto attesteret af din praktiserende læge. Lægeattesten må højst være 3 måneder ved indlevering til Borgerservice. Husk at medbringe foto til lægen.

Det koster 170 kr. at forny dit store kørekort tilbus og lastbil mm(kategori 2)

Du kan betale med Dankort, MobilePay eller kontanter. Hvis du betaler kontant, skal du medbringe lige penge. Vi har ikke byttepenge.

Leveringstid på stort kørekort kan variere fra 3 ugertil mere end tre måneder. Det afhænger af, om der er bemærkninger i din lægeattest. Hvis der er bemærkninger, hvis du fx har sukkersyge eller epilepsi, så sendes sagen videre til Politiet, som sender sagen videre til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du får et midlertidigt kørekort i en til tre måneder med mulighed for forlængelse.

Du kan se på dit kørekort, hvilken kategori dit kørekort tilhører.

Har du brug for hjælp?

Caprice Dame 28201 Slingback Sandalen Silber sølvmetal 920 6ljBmq5r
Högl Damer 218 0004 Lukkede Ballerinaer Sort 0100 UZELi
Help Center Sortstone Midten Snøre St248;vler Pels Måge Herre Chukka Støvler Gr229; måge hW1HB
Webinarer Tilskud

Samfundsfaget 8.-10. klasse

Om portalen Ariat Mænds Cruiser Sneaker Brun Bombefly / Afslappet Bark lSNfQI52C7
Giro Cylinder Sko Kvinder Sorte Sko Sort 2018 e4B2eL9AaU

Om Clio Online

Lacoste Mænddæk Træner Minimal 317 1 Lav Sort blk 3XguCmB
Kontakt Abonnement Faaerd Mariehøne Mønster Mænds Mode Letvægts Mesh Luft Pude Sneakers Gymnastiksko A3MDfylL

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev

Copyright © Clio Online. Hogan Kvinder Sko Sneakers Kvinders Lædersko Sneakers Hvid H254 YG7dE
| Privatlivspolitik | Abonnementsbetingelser
  • Tekst og billeder
  • Kun tekst
  • Tekst og billeder
  • Kun tekst