Msgm Damer Blomstret Broderi Med Flerfarvede Sandaler lHkRr55

B077MTF8GJ
Msgm Damer Blomstret Broderi Med Flerfarvede Sandaler lHkRr55
  • øvre: læder / stof
Msgm Damer Blomstret Broderi Med Flerfarvede Sandaler lHkRr55 Msgm Damer Blomstret Broderi Med Flerfarvede Sandaler lHkRr55 Msgm Damer Blomstret Broderi Med Flerfarvede Sandaler lHkRr55
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Scarpa Herre Letvægts Vandrestøvler Mojito Gtx Haj Nat RG4unAF
Google+ Fsj Kvinder Strappy Stilethæl Høje Hæle Klare Sandaler Spidse Tå Sexet Fest Sko Str 415 Os Rød 3Fz9vC
Tamaris 112441320 Damer Pumps Sutsko Sommer Sko Til Den Modebevidste Kvinde Grå EVYqC7P
Asics Gt 2000 5 Spor Plasma Vagt Løbesko Grøn 2QS4s
Clark Trikeyon Flyve Mænd Derby Snøre Brogues Brun tan Læder acO82p

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Brooks Mænds Ravenna 8 Sort / Klassisk Grøn / Natteliv 4YhIeT5e
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Adidas Metro Attitude Mgi7VLR
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Marc Joseph New York Kvinders Grand Gade Dagdriver Geranium Kornet glLwsZarU
erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen Dansko Professionel Træsko MVmzt5T
Timberland Mænds Coltin Slipon Dagdriver Doe Fyrre TU3cEY2I
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Dr Dr Martens Unisexerwachsene Pascal Backhand Brogue SchnürhalbSko Mehrfarbig Hvid/Sort Martens Unisex Voksen Pascal Baghånd Brogue Snøre Brogues Mere Farve hvid / Sort Idebj3IYB
Radikale Venstre Rebranding Blonder Boost 350 V2 Mænd Kvinder Unisex Løbesko Sål Profil Sportssko Sneakers Udendørs Sko Farve sort Hvid Hvid / Rød aqn8Qr4
Kvinder Blomst Guld Høje Hæle Damer Stilethæl Platforme Rhinestone Bryllup Sko Kvinder Sko Guld 125 Cm ZbToDH4ML7
Socialt entreprenørskab Vidensdeling