Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T

B01INZ3J5Q
Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T
  • polyester
  • importeret
  • lace-up lukning
  • 100% polyester
  • dri-fit stof at væge sved væk og hjælper med at holde dig tør og komfortabel, broderi på forsiden
  • struktureret silhuet, Stikhætte tilbage lukning
  • håndvask
  • vietnam
Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T Nike Barns Roshe En Løbesko Universitet Rød / Hvid nC4dMbk91T
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Uin Mænds Heltens Duel Malet Læder Loafers Hvid DNLhtPRqo
Sebastian Kvinder S7424 Sorte Støvler sort 1br78aUld
Pinterest LinkedIn Merrell Mænds Capra Bolt Luft Vandreture Sko Sort 1GaSoWuv
Aerosoles Kvinders Trendsætter Slipon Dagdriver Sølv Combo 0sgbed

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Bella Vita Kvinders Danica Kjole Pump Sort Knægt Ruskind 3w4t9
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Footjoy Kontur Afslappet Sko Trækul pick Størrelse Trækul 83AMtdquFw
Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Svømmer Mænds Ultralet Flettet Blonder Hyttesko I Kontrastfarve Blonder Stil Og Ydersål Farver Åndbar Mesh Øvre For Allaround Komfort Perfekt Til Poolen Eller Stranden Skifer / Hvid XWXd7vgi
Geox Dame D Deynna D Sneaker Gr229; off Hvid / Sølv 9deGpdLxta
Handicappris Mephisto Mænds Douk Regn Sko Sort Riko xSu4oZu40
ISOBRO Ivrige Dame Terradora Midten Wp Trekking amp; Wanderstiefel Lyserød kRysAhnK6
Varevogne Dame Maddie Ruskind Sneaker Mehrfarbig weatherized / Sort Riu0mdZ
Nordisk Ministerråds konference Kirkens Mænd Snøre Brogues Sort Sort yAcHoOXbDH
Partnerskab Radikale Venstre Puma Kvinders Vikky Sneaker Aruba Bluepuma Hvid 4lEP70PuF
Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Adidas B74720 Blå 3dnjnR