Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001 eGB5gNp

B071SDKB5F
Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort (sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001) eGB5gNp
  • øvre: syntetisk
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: snørebånd
  • Hæl Type: flad
Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort (sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001) eGB5gNp Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort (sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001) eGB5gNp Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort (sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001) eGB5gNp Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort (sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001) eGB5gNp Nike Herre Air Max Hidse Ii BasketballSko Sort (sort / Sort / Antracit / Metallic Mørkegrå 001) eGB5gNp
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Ara Dame Room Stf 1244410 Hohe Sneaker Root brunello Pistol DVtdw6
Pinterest Carolina Kvinde Dame Stiefel 34168131001 Sort Poncho Silicium Sort YKqWwNUHx
Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Saucony Mænds Omni 13 Løbesko Sølv / Rød / Sort bDta9SrTv
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Bogner Damer Oslo 18f Plateausandalen Beige beige heAugUxuS
Premiata Lucy U2808 Chaussure Lucy 2808 Herre s8sIGRc
Den Sociale Kapitalfond Kswiss Mænds Hoke C Mode Sneaker Slot Grå / Beluga bPsBw8B3
erhvervsponsorer Handicappris Fly London Dame Yupi840fly Pumps R248;d læbestift Rød / Kamel vrQdj
ISOBRO Medarbejdere i All Ears Nye Balance Løbesko M940v3 2e Bredde Aw17 Sølv / Blå / Sort HHmOTsOm0R
Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Partnerskab Radikale Venstre Rebranding Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Sas Dame Duo Åben Tå Afslappet Sport Sandaler Tyve uE0pm