Nike Mænds Fs Lite Træner 4 Volt / Sort / Metallisk Sølv DZtn69sEcT

B00GST22RQ
Nike Mænds Fs Lite Træner 4 Volt / Sort / Metallisk Sølv DZtn69sEcT
  • mesh
  • hecho en ee. Made in USA. uu. uu. o importado eller importeret
  • gummisål
  • shaft måler ca 3 fra arch
  • flywire teknologi har en kæde-link mønster for en låst-down pasform.
  • duel-density mellemsål for ekstra reaktionsevne.
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Teva Kvinders Orkan Xlt Sandal Hassel Sort 9 Os Hvid / Sort uD6iLO
Google+ Pinterest LinkedIn Adidas Originals Kvinders Superstjerne Slipon W Sneaker Hvid / Hvid / Kerne Sort 6qJ4Fp
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Converse Allstar Som Okse Kan Afslappet Unisex Erwachsene Lys Guld Hvid Sort XhuQhx
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Nye Balance Dame Sneaker Pink 76OhwVf
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Vionic Øbo Fjerneste Stolpe Sandal Sandaler Dame Champagnerfarben UwWBpb6hcl
Frye Kvinders Melissa Knap 2 Ridning Boot Sort 5TgteCVI
Clarks Dame Kor Kime Pumps Sort sort Læder 9utGbs8pmm
Rockport Mænds Indløsning Vej Vandtæt Almindeligt Tå Boot Sort 5Oum3
erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen Lifestride Kvinders Foregive Ballet Flad Sort gDAhn
Diesel Mænds Glade Timer Slegering Sneaker Blå Iris / Cordovan Rød 5f1JUB
Calpierre Dame Da88b Pumps Gr229; grå / Sort SO5AEUn
Nike Kvinders Lunarepic Flyknit Højtop Løbesko Hvid / Sortulv Gråpr Pltnm OtRyL81
Varevogne Unisex Sk8hi Skate Sko Blonderup Hightop Stil I Varige Lærred Og Ruskind Overdel Støttende Og Polstret Ankel I Varevogne Vulkaniseret Signatur Vaffel Ydersål Flerfarvede 3h279lT41
Partnerskab Radikale Venstre Rieker Kvinder 74793 St248;vler Sort sort / Bly qfp0lCu
Nike Kvinder Wmns Zoom Rival D 10 Atletik Fodtøj Nero 4iWivm
La Strada Damer 960503 Højtop Sort 1942 Sort Sølv 5w0IpyH8VH
Socialt entreprenørskab Merumote Kvinders Høje Hæle Platform Sko Peep Toe Pumps Til Kjole Bryllupsfest Gradient Leopard Sort PF7DgOw