Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724971 Hvid / Sortvltg Grønmørkegrå Hthr hcWjO25hq

B0143I7WS2
Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724.971 Hvid / Sort-vltg Grøn-mørkegrå Hthr hcWjO25hq
  • syntetisk
  • gummisål
  • 100% ægte
  • helt ny
  • holdbar
  • originale emballage
Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724.971 Hvid / Sort-vltg Grøn-mørkegrå Hthr hcWjO25hq Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724.971 Hvid / Sort-vltg Grøn-mørkegrå Hthr hcWjO25hq Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724.971 Hvid / Sort-vltg Grøn-mørkegrå Hthr hcWjO25hq Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724.971 Hvid / Sort-vltg Grøn-mørkegrå Hthr hcWjO25hq Nike Mænds Luft Diamant Raseri '96 Sneakers 724.971 Hvid / Sort-vltg Grøn-mørkegrå Hthr hcWjO25hq
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Google+ Meindl Sko Ascona Dame Identitet Mørkebrun 38 DeBLKB4
Reef Mænds Læder Lufte Sandal Sort / Brun obr8OYn
Nike Roshe Én Vinter Kvinder Rund Tå Canvas Sneakers Universitet Rød / Universitet Rødsejl 7F8GIDN
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Mustang Kvinder 1264605200 Støvler Grå sten EftofEt
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Gemini Damer Muldyr Jeans blå 3225802808 Grønne EMg2z0OSQf
Businessworthy Gant Damer Maria Sne Støvler Hvid knogle Beige G15 xIFcJC8
Kamel Aktiv Dame Suez 71 Sandalen R248;d brand / Sort 04 Z381YW
erhvervsponsorer Under Armour Mænd Zip 20 Beskytte Sort / Sort / Sort rkAP92QSIn
Sperry Topsider Mænds Havet Kite Sport Båd Sko Brun qXJEYmm
Amz Qjd BadeSko Kvinder Mænd Flydende Sko Børn Surf Sko Barfodet Sko Vand Sko Strand Sko Aqua Sko Skridsikre Neopren Sko Sort IWCerCVE6K
Medarbejdere i All Ears Easy Street Kvinders Shiloh Muldyr Tan HUMZ3
Nordisk Ministerråds konference Nike Free Tr Flyknit Kvinders Sko Kører AzSQjr0B
Skechers Mænds Vassell Diameter Afslappet Sneaker Sort JXoJyq
Radikale Venstre Rebranding Adidas Originaler Mænds Busenitz Mode Sneaker Onix / Hvid / Sort QaGIhC
Sioux Dinaro Xl Mænd Halbschuh Brune Sko I Løbet Af Størrelser oUhyK1MW
Aldo Mænds Ciren Mode Sneaker Cognac NUtrsNGkev
Vidensdeling