Nike Mænds Revolution 4 Løbesko Sepia Sten / Topmøde Hvidmoon Partikel w276y2C

B072HX64NF
Nike Mænds Revolution 4 Løbesko Sepia Sten / Topmøde Hvid-moon Partikel w276y2C
  • syntetisk
  • importeret
  • gummisål
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • mesh øvre for optimal åndbarhed.
  • blødt skum mellemsål leverer let, hurtig dæmpning.
  • gummi ydersål giver holdbare trækkraft.
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Skechers Dame Flex Appellere 20tropisk Bree Udendørs FitnessSko Blau nvpk ziQnbA1wYk
Google+ Nike Mænds Air Max Raseri Løbesko Sort / Sort Antracit hTggow1
LinkedIn Kenneth Cole Unoterede Mænds Skulderklap Slipon Dagdriver Sort JJjGs24Bw
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Atelier Voisin 4425 Herre Støvler Mørkebrun aeotjH8
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Evolv Nighthawk Klatring Sko Mænds Grå / Sort QuaYvE
Caprice Damer Støvler Sort 25417 brlhz
Ni Cif Herre Lædersko Afslappede Arbejdssko Brune fH8cary
Puma Mænds Evospeed Sl Lth Fg Fodbold Klampen Rød a8p3g
Asics Mænd Gelopløsning 7 Ler Tennissko Gul 31 6nwK8IZ
Ted Baker Mænds Urbonn Dagdriver Mørkeblå etsyM
Mustang 1187517 Damer Ankelstøvle Grå grafit PaknBZ2pZ
Salewa Damer Ws Firetail 3 Gtx Trekking amp; Travesko Flerfarvede sibirien / Lilla Plumeria Tqb3N
Saibhreas Mænds Løbesko Til Kvinder Letvægts Mesh Sneakers Åndbar Afslappet Sort 5GeyMpCMle
Nordisk Ministerråds konference Adidas Mænd Som Smu Adizero 5stjernede Midten Fodbold Klamper dF6K8DDj
Partnerskab Varevogne Unisex Gamle Skool Klassiske Skate Sko Leathedr Dachaund Jord q6saa9Tq
Rebranding Samarbejde Timberland Mænds Piper Bugt Fg Båd Sko Medium Brun qfycD3uUf
Nike 90 Ultra 20 Væsentlig CiR7oCl8
Vidensdeling