Nike Mænds Sf Af1 Midten Prm Basketball Sko Mørkegrå / Mørkegrå Lys Knogle UlYMexTkl

B077M5TQSM
Nike Mænds Sf Af1 Midten Prm Basketball Sko Mørkegrå / Mørkegrå Lys Knogle UlYMexTkl
  • syntetisk
  • gummisål
  • førsteklasses læder øvre tilbyder holdbarhed og en glat fornemmelse
  • dobbelt lynlås indrejse system giver en let og slukkes
  • ballistiske nylon paneler tilbyder en let fornemmelse uden at ofre holdbarhed
  • overdrevne omdrejningspunkter tilbyder all retning mobilitet
  • holdbart gummi ydersål giver trækkraft på mange forskellige overflader
Nike Mænds Sf Af1 Midten Prm Basketball Sko Mørkegrå / Mørkegrå Lys Knogle UlYMexTkl Nike Mænds Sf Af1 Midten Prm Basketball Sko Mørkegrå / Mørkegrå Lys Knogle UlYMexTkl Nike Mænds Sf Af1 Midten Prm Basketball Sko Mørkegrå / Mørkegrå Lys Knogle UlYMexTkl Nike Mænds Sf Af1 Midten Prm Basketball Sko Mørkegrå / Mørkegrå Lys Knogle UlYMexTkl
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Rockport Mænds Samlede Bevægelse Fusion Wingtip Sko Nye Kjole Blues zSyqmKc
Mia Kvinder Margaret Mode Sneaker Sort XtuolY5M
Diavolezza Dame Contessa Pumps Brun brun e0uJKjRP
LinkedIn Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Saucony Echelon 5 Fl229;de / Sort / Citron 12 Os KSWtkk
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Baretraps Kvinders Rebecca Slide Sandal Sort ByEEm6xU
At Vinde Kvindernes Tegan Pergament Nøgen Slipon Dagdriver Kiltie Sløjfe Oxfords PCzIq
Adidas Originals Kvinders Nmdr1 W Pk Sneaker Damp Grå Hvid MbRhsF
Stacy Adams Mænds Sidney Wingtip Slipon Dagdriver Sort 1nJJR2Y
Hogan Sko Sort 2xrY4kkNeA
Handicappris Nbwespring Ægte Læder Hvid Board Sko Mænd Afslappet Sportssko Hvid lVs49
Steve Madden Mænds Bogart Dagdriver Fl229;de Ruskind L51hCOC
Gabor Sko Damer Afslappet Lukkede Ballerinaer Sort sort 40 Eu MqzN3iuz
Mentorstøtte De Fix Kvinders Felicia Slingback Killing Hæl Pump Sort / Multi Tweed d2Q9zz
Oslo Business for Peace Kswiss Herre Arvee 15 Tech Sneakers Mehrfarbig brilliantblue / Blk / Wht Yo82x85X
Radikale Venstre Rebranding Samarbejde Kvinders Nike Air Max 1 Ultra Sw Qs Tennissko 55 Rq68zq
Socialt entreprenørskab Vidensdeling