Nike Mænds Tiempo Legend Vii Fg Fodbold Klampen Universitet Rød / Sort / Lyse Blodrød / Hvid awgCN

B076TLVM58
Nike Mænds Tiempo Legend Vii Fg Fodbold Klampen Universitet Rød / Sort / Lyse Blodrød / Hvid awgCN
  • den tiempo legend vii blander den gamle skole stilarter med den nye skole teknologi til at skabe et bæst af en frankenstein klampen.
  • den tiempo legend vii stadig prale af en vildt blødt præmie kænguru læder overdel, at alle, der nogensinde har haft fornøjelsen at ifører legender fra fortiden er kommet til at kende og elske.
  • at øverste giver en vidunderlig, soft touch for fremragende kontrol i trafikken og samtidig sikre en behagelig pasform.
  • de nye udgaver til dette par legender er det Flyknit konstrueret hæl og tunge, som tilføjer åndbarhed og stræk til de allerede komfortable klamper, og Flywire kabler, der griber ind i hinanden med snørebånd og arbejde sammen med nikegrip teknologi inde i klampen til at hjælpe holde din mund på plads inde i klampen.
  • ultralight, super-strong cables wrap the midfoot and integrate with the laces to provide lockdown as you cut and sprint. ultralette, super-stærke kabler wrap mellemfoden og integrere med snørebånd til at give lockdown som du klippe og sprint. firm-ground (fg) cleats for use on slightly wet short-grass fields. faste-jord (FG) klamper til brug på lidt våde korte græsmarker.
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Google+ Opp Mænds Mode Lys Læder Sport Sneaker Laceup Gummi Blød Sål Fritidssko Blå peeIcMOJmd
LinkedIn Tumblr Hogan Interaktiv Pels Dame Dame WI4VTMxIw

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Adidasudstyr Kører Support Herre I Antgol Af Antgol 1oxRzwURU
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Salomon Mænds 4 Speedcross Spor Runner Poseidon B94kOYY
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Columbia Mænds North Plains Ii Vandtæt Midten Bred Vandrestøvle Mudder Squash 2Cfjyj3C
Businessworthy Nike Mænds Zoom Kd9 Elite Basketball Sko Lysegrå / Lysegråelfenben fL8GsuzG
Den Socialøkonomiske Kommunepris Python Bred ee Bredde Indendørs Sort Midten Størrelse Racquetball squash Badminton Volleyball Sko L1YCfBUkDQ
Handicappris Isbryderordningen ISOBRO Medarbejdere i All Ears Adidas Originals Kvinders Zx Flux W Mode Sneaker Sort / Sort / Hvid 11 M Os cpw6ArsTsv
Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Partnerskab Diesel Mænds Dyneckt Snaptik Mode Sneaker Mazarine Blå / Fyrig Paisley LgvhhWcf
Caterpillar Mænds Wagner Midten Chukka Boot Salamander DcmPB
Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Aldo Kvinders Capucius Mode Sneaker Lyseblå JdsV11gz