Nike Women Lunarglide 8 Løbesko Flerfarvede Wh6YY0QJf

B002UPSK5A
Nike Women Lunarglide 8 Løbesko Flerfarvede Wh6YY0QJf
  • øvre: syntetisk
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: snørebånd
  • Hæl Type: flad
  • materialzusammensetzung: mesh
Nike Women Lunarglide 8 Løbesko Flerfarvede Wh6YY0QJf Nike Women Lunarglide 8 Løbesko Flerfarvede Wh6YY0QJf Nike Women Lunarglide 8 Løbesko Flerfarvede Wh6YY0QJf Nike Women Lunarglide 8 Løbesko Flerfarvede Wh6YY0QJf
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Guido Ganter Aktiv Bred G 525161001000 Mænd Snøre Brogues Sort Sort 0100 hUoXmf
Pinterest LinkedIn Tumblr Hanwag Mænd Banker Ii Gtx Trekking amp; Vandrestøvler Marinemarine CXpoO7WX

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Nike Kvinders Luft Vapormax Flyknit Løbesko Sort / Antracitmørkegrå TeyD0pK
Adidas Herre X 151 Ct I Indendørs Fodboldstøvler 9 1/2 pA3BLwY5p
ISOBRO Nye Balance Mænd Mrushv3 Hall Sko Blå Fl229;de / Lime Cg8Yakigkq
Nike Air Stefan Janoski L Sko Mænd Sneaker Sportssko 616490 016 Sort Sort Hvid Grå Ulv 013 voksWaKX
Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Hogan Sneakers Donna In Pelle Metallizzata Mod Hogan Sneakers Kvinde Mod Metallisk Læder Hxw3200ah10ivy1920 Grigia 38½ Hxw3200ah10ivy1920 Grå 38½ EbB0OPc
Radikale Venstre Under Armour Mænds Gade Støder Iv Sneaker Sort 001 / Grafit WYvsdd0U9K
Gabor Damesko 8291016 Damer Sandaler Sandaler Træsko Muldyr Sommer Sko Strand Sko Flere Plads Takket Være Komfortmere Bred Flod obl TiLej7H92
Social innovation Socialt entreprenørskab Gabor Damer Støvler Grundlæggende Grå 19 Mørkegrå CYei5K7dxy