Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen R248;d rød / Lilla / Peecock Furio xEdIC

B07664DZ8B
Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen Rød (rød / Lilla / Peecock Furio) xEdIC
  • øvre: syntetisk
  • indvendig materiale: syntetisk
  • sål: syntetisk
  • lukning: uden lukning
  • hæl form: block salg
Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen Rød (rød / Lilla / Peecock Furio) xEdIC Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen Rød (rød / Lilla / Peecock Furio) xEdIC Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen Rød (rød / Lilla / Peecock Furio) xEdIC Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen Rød (rød / Lilla / Peecock Furio) xEdIC Nr Rapisardi Dame Pamela Slingback Sandalen Rød (rød / Lilla / Peecock Furio) xEdIC
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Hugo Mænd Appealderblt Derbys Sort 001 lzcxUw
Adidas Herre Campus 2 Blå / Grøn pq9UDekrs
Calvin Klein Mænds Keller Byen Embsd Brshd / Tmy Smth / Clf Sde Mode Sneaker Sort pg3r4boNk
Pinterest Ivrige Kvinder Uneek O2w Sandal Glød I Wasabi Iii hHGNv8fV5
Le Chameau Bte / N / T Vierz M Bcb1498 Mænd Gummistiefel Grøn b200 Vert NaL8of5Dk
Havnearbejdere Mænds Smarte 360 ​​flex Ashland 360 Afslappet Dagdriver Sko Med Neverwet Grå APTVQP54

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Aquatalia By Marvin K Aquatalia Af Marvin K Kvinders Pheobe Nappa Pump Sort Kvinders Pheobe Nappa Pump Sort 2L8yT7H
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Født Dame Emmy Ii Sort 5GXOg
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris Nike Kvinders Frie Rn Bevægelse Fk 2017 Løbesko Grå / Sort / Hvid iLDGNuP
Nike Mænds Fs Lite Køre 4 Løbesko Ulv Grå / Sort / Antracit EndFhs3
Isbryderordningen Gant Dame Olivia Høj Top Sort sort G00 pDpb6
Waldläufer Henni Damer Derby Snøre Brogues Grå memphis Rune 2xmemphis Asfalt Skifer 1AEqWZ4
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Oslo Business for Peace Kenneth Cole New York Mænds Colvin B Sneaker Mynte f3onKUtq
Radikale Venstre Rebranding Lola Sabbia Lilje Dame Sandaler Appelsin reG9p9mLG
Gabor Kiler 8536015 Rosso 7wq3m2
Socialt entreprenørskab Adidas Mænds Xplr Mode Sneaker Grå / Hvid / Carbon SxE7Pvl