Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS

B01M19LSPY
Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS
  • tekstil
  • importeret
  • gummisål
  • eva mellemsål og hæl
  • gennemskinnelige ydersål
Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS Nye Balance Kvindernes 420 70'erne Kører Livsstil Mode Sneaker Supercell / Hvid G3FEqKxUS
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Reebok Mænd Club C 85 G Sneaker Kollegialt Fl229;de / Sand Sten FWEPMz
Facebook Bække Neuro LaufSko Metallisk Kul / Elektrisk Blå Limonade / Natteliv YAjYj2ndm
Pinterest LinkedIn Tumblr Salomon Kvinders X Ultra 2 W Vandring Sko Petunia Blå / Midnatsblå / Vild Violet O1gpVCL

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Saucony Kvinder Samhørighed 9 W Sneaker Flerfarvede Farver kongeblå / Sort / Hvid FHZFnlmL
Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Clarks Kvinders Azella Theoni Slipon Dagdriver Appelsin 8ktuBW
Mænd Og Kvinder Atletisk Sneakers Efteråret Nye Stødabsorberende Åndbar Høje Top Basketball Sko Par Modeller Hvid wJizOJoP
Inov8 Mænds Flite 235 V2 Sneaker Grå / Rød / Orange FNZ4bb
Isbryderordningen Asics Gellyte V r3LqO
Medarbejdere i All Ears Adidas Mænds Adilette Cf Link Gr Slide Sandal Kerne Sort Ftwr Hvid Kulstof S 4TjGl
Pleaser Gogo300 / Yl Damer Støvler 37 AYInVgCdVr
Oslo Business for Peace Partnerskab Radikale Venstre Neosens Kvinder S 278 Fantasi Blomster Ibenholt / Baladi Riemchenpumps Flerfarvede blomster Ibenholt 1YzI5t
Gyldne Gås Damer Sneaker Grå mDQBnKVA7
Melvin amp; Hamilton Mænd Martin 1 Derby Sort sort O4CGRRS2
Lucky Brand Kvinders Lkriamsee Kile Sandal Blå UpiXiUBXP
Vidensdeling