Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP

B072J2N7YF
Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP
Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP Philippe Model Paris Ckld Ml31 Klassiske Lakers Sneakers Dame Nero aj5guSP
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Adidas Ultra Boost Uncaged WBmlvRyfy2
Facebook Hanwag Mænd Tashi Trekking amp; Vandrestøvler Uk 11 omvKmYWh
Puma Kvinders Voldsomme Lyse Crosstrainer Sneaker Sikkerhed Gul / Sikkerhed Gul POLQR
LinkedIn Tumblr Adidas Kvinders Aerobounce St W Kridt Blå / Aero Blå 8 Os SSRyuLNQK

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Jack Wolfskin Dame Rocksand Texapore Lav Vægt Trekking amp; WanderhalbSko Brun mørk Rubin 2501 qZ407
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Joya 663boo Brun L8F5W
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Michael Bastian Grå Label Herre Michael Bastian Dagdriver Van Dyck Brun XI5shaBl
Nike Mænd Sf Luftvåben 1 Midten Sort Læder / Tekstil Sneaker Grigio 86CnlSqz
El Naturalista N5135s Myte Yggdrasil Komfortable Damer Mary Jane Sko I Læder Kile Ballerina Halbschuh Velcro Kilehæl 57mm Brun pU3XHiU
Handicappris Nike Dame Free 50 Tr Passe 5 Mtlc LaufSko Flerfarvede a8cYtjI
ISOBRO Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Gætte Dame Vind Pumps R248;d fucsia 9C0icx
Partnerskab Ny Sten Håndlavet M 714 C5 Gelb Unisex Stiefelette 6yMubQS
Adidas Herre Ultra Boost Mid Blå Stof YuaoeDpQaL
Supra Metode Skate Sko Eiffeltårnet / Sort 8UsTNO
Social innovation Adidas Mænds Freak Høj Midten Specialstyrke Fodbold Klamper Gren / Sesam / Last GJ37N8Vm
Vidensdeling