Puma Kvinders Hård Kerne Crosstrainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z

B01C00RIO8
Puma Kvinders Hård Kerne Cross-trainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z
  • ariaprene
  • importeret
  • gummisål
  • aksel måler ca midt-top fra buen
  • blonde-mindre høj-top cross-trainer med åndbar mesh Einsatzmellemværk og goring tværs af toppen for en sikker pasform
  • polstret tungen og krave med trækstropper
  • gribende ydersål for trækkraft
  • omdrejningspunkter på ydersål, hæl og tå for 360 grader af bevægelse
Puma Kvinders Hård Kerne Cross-trainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z Puma Kvinders Hård Kerne Cross-trainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z Puma Kvinders Hård Kerne Cross-trainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z Puma Kvinders Hård Kerne Cross-trainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z Puma Kvinders Hård Kerne Cross-trainer Sko Høj Risiko Rød / Puma Hvid vgd4z
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Lilimill Dame Barbie Slingback Sandalen Gr229; talpa QRlQKDpTZh
Finde Trøst Dame Sandale Gomera 2562 Mudder 3x Flurries Gr229; N24qQ92X2
LinkedIn Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Nike Kvinders Wmns Gratis Tr Flyknit Lyse Crimson / Hvidprm Rdatomare 95 M Os hWnzumKP
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Camper Kvinder Hoops Sneaker Hvid 39 Sort Eu FscqtB
Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Brooks Kvinders Adrenalin Gts 17 Nattehimlen / Stokrose / Gloxnia cKZiKd
Gabor Kvinder Komfortable Strappy Sandaler Grundlæggende Grøn salvia khCloAaxo
Handicappris Seychelles Kvinders Dilly Dally Kjole Pump Sort 0xruIh4m
ISOBRO Kunst Sandalen 1261 Carmine Memphis Mykonos R248;d pJdLk4
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Manas Dame Carol Chelsea Støvler Grün grøn 005 TXsj8LwSkk
Partnerskab Under Armour Kvinders Gade Præcision Lav Rød 600 / Hvid 8AGa75j
Puma Dame Vikky Platform D Sneaker Grün agave Grønmetallisk Guldwhisper Hvid O4HDCsS
Samarbejde Unoterede Af Kenneth Cole Mænds Design 300572 Mode Sneaker Brun 6KpT5
Candice Cooper Plus Sport Nero 02 sølvgrå Metal Calfskin Basen Cdf Sneaker Damer Støvler nero Sølvgrå Metallic base Cdf 9B3d9K
Vidensdeling