Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6

B00NTB99HW
Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6
  • læder
  • importeret
  • gummisål
  • shaft måler ca 2,75 fra arch
  • ret
Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6 Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6 Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6 Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6 Puma Kvinders Kamp Lo B Og W Sportstyle Sneaker Sort / Sort / Hvid bXeqE6
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Varevogne Gamle Skool Unisex Voksnes Lav Sneakers tyggegummi Kofanger Blk / Sand Wht uf5BKC
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Arken 15z01baryky1000 Baryky Damer Klassiske Lave Sko Sort noir CEIytr
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Cole Haan Kvinders Tali Bue Ballet Flad Nektar JemQIT3s6r
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Anthony Hælder Herre Kjole Sko Philly Præmie Italiensk Læder Kvast Dagdriver Goodyear Randsyet Sort kt8HkCfkkz
Jord Bål Kvinders Sandal Sand Brun Multi 3YjvsYX
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Adidas Originals Nmdxr1 Mænds Løbesko Sneakers S76850 BfHEPm5UJz
Gabor Damer Komfort Grundlæggende Sorte Støvler 47 Sort mikro cBScTHfP7q
Medarbejdere i All Ears Mentorstøtte Lifestride Kvinders Diset Kile Sandal Bløde Taupe yy0B5
Bianco Dame Barbouche Glide I 2549127 Tøffel Gr229; grå JbmIviJ7UQ
Nike Kvinders Wmns Air Max 1 Lib Qs Dyb Bordeaux / Dp Brgndylyse Mango 9 Os t0vhKaB
Florsheim Mænds Besætning Lav Snøre Sneaker Bordeaux y1WItdJg4
Nike Mænds Kyrie 3 Basketball Sko Hvid / Hvidvarsity Majssort ByWDh229Nm
Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Aerosoles Kvinders Udsøgt Kjole Pump Nøgen Læder VFdxH4