Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå grå / Blå / Orange Ld4gJlwey

B005BFSSFI
Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå (grå / Blå / Orange) Ld4gJlwey
  • øvre: syntetisk
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: snørebånd
  • materialesammensætning: flex film
Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå (grå / Blå / Orange) Ld4gJlwey Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå (grå / Blå / Orange) Ld4gJlwey Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå (grå / Blå / Orange) Ld4gJlwey Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå (grå / Blå / Orange) Ld4gJlwey Saucony Mænd Kinvara 8 Løbesko Grå (grå / Blå / Orange) Ld4gJlwey
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Dvs elan Polo Comanche Herre SkateboardSko Blk Char Lthr LkCJYz2B
Van Bobble 19155/02 Brun Gr 39 Lvi6RY
Sandaler Til Kvinder Nitter Besat Strappy Blok Hæle Slingback Gladiator Sko Skåret Ud Kjole Sandaler Farverige Nitte fYld0eVr
Tod S Kvinders Læder Mokkasiner Tøffel Gummi Xl Nappine Sort W7jUg
Nike Kvinders frie Løbesko Eur 38½ Grå a8lWB
Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Nike Mænds Metcon 3 Ulv Grå / Tærte / Mørkegrå Træning Sko 13 Mænd Os MsSLtDEgq
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Frye Mænds Jack Oxford Sort Dpj6FDQ
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Nike Kvinders Luft Pegasus 92/16 Løbesko Ulv Grå / Sorthvid 92F114OxK
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen ISOBRO Mephisto Mænd Paco Montana 8951 / Clint 12451 Lavtop Brun mørk Brun 7yYPHPtK
Blundstone Style 550 Classic Comfort Chelsea St248;vler Unisex Stiefelette 250 Ml Lederpflege Blundstone Stil 550 Klassisk Komfort Chelsea Støvler Unisex Stiefelette 250 Ml Lederpflege Walnut Brown Brun walnut Brown Valnød Brun Brun valnød Brun cjfDSs
Mbt Kheri 6s M Sko KDQeemWl
Oslo Business for Peace Tod Mænd Xxm0lr00011pltu820 Blå Læder Mokkasiner 7zbXMA
Pikolinos Dame Royal W5mi17 Chelsea Støvler Rådne Gxirdo5
Saucony Dame Zealot Iso 2 W TrainingsSko Multicolore marineblå / Blå / Sølv eKWOjXQLaR
Buffalo Dame 3154554 Microsuede Slingback R248;d rød ChHa3
Social innovation Socialt entreprenørskab Vidensdeling