Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS

B00JB57DUA
Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS
  • øverste: læder
  • internt materiale: læder
  • sål: læder
  • lukning: snøre
  • hæl højde: 4 | centimeter
  • hæl form: block salg
  • sko-dækkende: normal
Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS Sendra Støvler Vestlige Sko Snøre 10066 Neger Rojo xZTdRpLjS
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Legero Damer Lima Sneaker Flerfarvede samba OC4Lf55V
Facebook Google+ Altra Mænds Forsvinder Sneaker Rød zObvhta5Kd
Kamik Snoday Vinterstøvle barn / Lille Barn / Big Kid Caribiske Hav dmfw6OB7P
Adidas Dame Stan Smith Fed W GymnastikSko Elfenbein ftwr Hvid / Ftwr Hvid / Grå Tre F17 0Ye30jdq
Stegmann 108 Unisex Voksen Brune Tøfler teak 8814 c6w8hH16fJ

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Jordan 13 Retro Lave Små Børn Hvid / Metallisk Sølv / Ren Platin tJlAzqPVo
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Elobaby Bryllup Kvinders Yt9872 Rhinestone Satin Runde Tå Flad Sko Aften Lilla MPDaHSdKm
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Businessworthy Den Sociale Kapitalfond Skohaoge Kvalitet Højhælede Sko Sandalette Højhælede Kvinder Eu38 9si6vGE
Meindl Sko Engadin Mfs Mænd Altloden 42 hTDKCx
Handicappris Isbryderordningen ISOBRO Fly London Kvinder Mel P141633 Støvler Grønne oliven 011 Y8KybV5rAx
Hilfiger Damer E1285lena 45d Ankel Beige brosten 068 Yo8rDT
Vaude Herres Men Trk Shard Midten Stx Trekking amp; Wanderstiefel Grün cedertræ 673 NKyn1Jpl3D
Oslo Business for Peace Cole Haan Mænds Ogden Søm Ii Chukka Boot Drivtømmer Ruskind Spe57IMNol
Nike Herre Internationalist Se GymnastikSko Guld elementært Goldelemental Gold701 wOmcQ
Rebranding Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Amali Herre Glat Kasket Tå Oxford Kjole Sko Med Dekorative Sitch Stil Lorenzo Tan f3203P