Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød rose Dvqu0

B01MCYI2FJ
Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød (rose) Dvqu0
  • øverste: læder
  • internt materiale: læder
  • sål: gummi
  • lukning: spænde
  • hæl form: stilethæl
Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød (rose) Dvqu0 Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød (rose) Dvqu0 Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød (rose) Dvqu0 Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød (rose) Dvqu0 Steffen Schraut Damer 232 Deborah Street Pumps Lyserød (rose) Dvqu0
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Teva Verra Kvinders Sandaler Sort Sort sort YracIG4
Google+ Pinterest LinkedIn Dr Dr Martens 1460 Unisexerwachsene Stiefel Brun Martens 1460 Unisex Voksen Støvler Brun XQDhisP0sj
Varevogne Unisex Autentisk årgang 2tone Skate Sko Blk / Chrcl QAsr020o

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Nike Air Max 1 Vt Qs Kvinders Sort / Metallisk Sølv nMeyJS
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Asics Herre Gellithium2 Løbesko Carbon / Sølv Grå / Hot Appelsin s1h7YcsF
Isbryderordningen ISOBRO Faaerd Australia Day Mønster01 Mænds Mode Letvægts Mesh Luft Pude Sneakers Gymnastiksko JfF8TM
Fancy Jessica Simpson Jessica Simpson Dame Rayanna Ruskind Åben Tå Ankel Wrap Dorsay Pumps UQ0jgMh
Ivrige Forsyningsselskaber Mænds Atlanta Kølig Blød Tå Esd Arbejde St248;vler Kaskade Brun / Skov Nat 105 D Os smAi9AE
Dr Dr Martens Beaumann Dame Stiefel Sort Sort Martens Beaumann Kvinders Støvler Sort Sort wlGsqxxBb1
Partnerskab Osiris Mænds Nyc 83 Vlc Dcn Skateboarding Sko Brun / Tyggegummi DBrN2Ev
Waldläufer Damer Hakura Romerske Sandaler Orange tango Abrikos OWSrl3u
Högl Damer 510 4202 0100 Pumps Sort sort ggJ77
Nyla Kvindernes Truslide Platform Sandal B Lyserød Ele fmKXnayx9S
Socialt entreprenørskab Minnetonka 1631t Kalv Hi 3lags Frynser Boot Dame Stiefel Brun CHXBiosu6