Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4

B01BTPV0AI
Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4
  • obermaterial: læder
  • materialzusammensetzung: læder
Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4 Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4 Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4 Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4 Steve Madden Mænds Perren Støvle Brun LlPpAj7ZG4
Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS -

Kontakt Dinero

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap ? Så vil vi elske at høre fra dig.

Opret gratis konto

Stil os et spørgsmål

Populære emner: Kom godt i gang , Rød Vinge 3144 Mænd Slip Mørkerød lrYF35za
, Gabor Comfort 7663929 Athendamer Sko Mode Støvler Brun Hælhøjde 35 Mm Brun MKqPLYCBqj
David Andersen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 28. august 2014
Support , , Nike Kvinder Luft Zoom Struktur 21 Skjold Løbesko Multifarvet blå / Blåthunder Mørke Himmel Thu qiTHd
Jordens Oprindelse Stella Kvinders Sandal Sort ZHa3A

Du kender det sikkert. Du er kommet til at bogføre et bilag og finder senere ud af, du er kommet til at lave en fejl. Bare rolig. I Dinero er det super nemt at rette op på sine fejl! I denne guide kan du se hvordan :-)

Bemærk; Denne funktion er kun gældende på købsbilag, finansbilag og bogføringsskabeloner. Salgsfakturaer kan du ikke gøre det på – der skal du i stedet følge anvisningerne i denne guide . Til gengæld er ret et bilag funktionen til alle – både Pro og Starter brugere.

Sådan retter du et bogført bilag i Dinero

Som vi lovede i starten, er det super nemt at rette et bilag i Dinero!

Lad os tage et eksempel. Vi har bogført et bilag på 1.050 kroner inkl. moms og vi er kommet til at bogføre det på en forkert dato (27/9/2017). Beløbet skal i stedet være 1.000 kroner inkl. moms og datoen d. 28/9/2017.

For at rette bilaget skal du klikke på Bogføring -> Bilagsoversigt -> Tryk ind på bilaget -> Flere handlinger -> Ret bilag.

I ovenstående har vi klikket på “Ret bilag”, rettet beløbet til 1.000 kroner og datoen til 28/9/2017. Dinero har nu helt automatisk lavetbogføringen bag denne postering, så det behøver du ikke at bekymre dig om. Det var nemt, ikke? :-)

Vil du rette et kreditkøb, som du har registreret betaling på?

Så skal du først ind og annullere/slette betalingen på kreditkøbet. Det gør du ved at gå ind på kreditkøbet -> Klik på Betaling – (Restbeløb: x,xx) -> Klik på det røde kryds helt til højre. Nu kan du rette bilaget som vist ovenfor, og efterfølgende registrere betaling forfra.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen. Læs mere om vores Franco Sarto Kvinders Fyr Espadrille Kile Sandal Citron cOidxdkmq

Spring til indhold

Ved fornyelse af kørekort skal du møde personligt op i Borgerservice.

Fra 1. juli 2017 er der ikke længere aldersloft på kørekort, hvilket samtidig betyder, at der ikke længere generelt er krav om lægeattest i forbindelse med fornyelse af kørekortet. Nogle borgere skal dog fortsat vise lægeattest. Læs nærmere nedenfor.

Alle,der fortsat ønsker at kunne køre bil, skal inden kørekortets udløb, dog tidligst 3 måneder før , møde personligt op i Borgerservice og søge om fornyelse af kørekortet. Du kan på dit kørekort under punkt 4b se, hvornår kørekortet udløber.

Sådan fornyer du almindeligt kørekort (kategori 1)

Fra 1. juli 2017 er der ikke længere aldersloft på kørekort, hvilket samtidig betyder, at der ikke længere generelt er krav om lægeattest i forbindelse med fornyelse af kørekortet.

Ved fornyelse skal du møde personligt op i Borgerservice.

Hvem skal fortsat indleverelægeattest?

Hvis du på nuværende tidspunkt har et tidsbegrænset kørekort, skal du også fremover indlevere lægeattest ved fornyelse.

Hvis du ved tidligere kørekortudstedelse havde din lægeattest til behandling hos Politiet eller Styrelsen for Patientsikkerhed, skalBorgerservice foretage en ny vurdering af din tidligere sag, før vi med sikkerhed kan oplyse, om du skal indgive en ny lægeattest.

Borgerservice kontakter dig pr. telefon eller mail, hvis du skal indgive lægeattest på ny.I de tilfælde hvor der ikke skal indhentes ny lægeattest, vil Borgerservice sætte dit kørekort i produktion.

I mange tilfælde skal Politiet forespørges om dette, før du kan få endelig besked. Pga.lang ekspeditionstid hos Politiet skal du møde op i god tid, idet der kangå op til 1 måned, før du får endelig besked fra Borgerservice eller Politiet.

I de tilfælde hvor Borgerservice eller Politiet forlanger en ny lægeattest ved fornyelse, refunderer vi dit gebyr på130,- kr. på din NemKonto.

Du skal,tidligst tremåneder før kørekortet udløber, søge om fornyelse af dit almindelige kørekort til bil, motorcykel mm (kategori 1) ved at mødepersonligt op i Borgerservice i Holte. Du kanpå dit kørekort under punkt 4b se, hvornårkørekortet udløber.

Du skal ikke udfylde nogen blanket på forhånd.

Du skal medbringe:

Det koster 130 kr. at forny almindeligt kørekort til bil, motorcykel mm (kategori 1)

Du kan betale med Dankort, MobilePay eller kontanter. Hvis du betaler kontant, skal du medbringe lige penge. Vi har ikke byttepenge.

Leveringstiden på et almindeligt kørekort er typisk 3-4 uger. Hvis der skal indhentes lægeattest eller andre forhold gør sig gældende, kan det tage længere tid.

Sådan fornyer du stort kørekort (kategori 2)

Hvis du ønsker at bevare dit store kørekort til bus og lastbil mm (kategori 2), så skal du møde personligt op i Borgerservice i Holte.

Medbring

Du skal medbringe en lægeattest og foto attesteret af din praktiserende læge. Lægeattesten må højst være 3 måneder ved indlevering til Borgerservice. Husk at medbringe foto til lægen.

Det koster 170 kr. at forny dit store kørekort tilbus og lastbil mm(kategori 2)

Du kan betale med Dankort, MobilePay eller kontanter. Hvis du betaler kontant, skal du medbringe lige penge. Vi har ikke byttepenge.

Leveringstid på stort kørekort kan variere fra 3 ugertil mere end tre måneder. Det afhænger af, om der er bemærkninger i din lægeattest. Hvis der er bemærkninger, hvis du fx har sukkersyge eller epilepsi, så sendes sagen videre til Politiet, som sender sagen videre til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du får et midlertidigt kørekort i en til tre måneder med mulighed for forlængelse.

Du kan se på dit kørekort, hvilken kategori dit kørekort tilhører.

Har du brug for hjælp?

Nike Zoom Kd9 gs Hvid / Sort V2IL7fg
Anne Klein Ak Sport Kvinders Zagger Mode Sneaker Sort / Hvid Multi Læder LAm1oK
Kunst Unisexvoksen Soma Støvler Brun brun Arv 1182 nxcRL5
Nike Air Max Goadome ps Lille Kids311568 Sort / Sortvarsity Royal L0fta4T8MT
Webinarer Nye Balance Kvinders 711v3 Lyng Crosstrainersko Sort / Hvid 4N33bJlRU

Samfundsfaget 8.-10. klasse

Om portalen Om forfatterne Med støtte fra

Om Clio Online

Om forlaget Kontakt Wlm New Zealand Blitz Kvinders Støvler Med Højt Skaft Sort sort oczGi61gLh
Puma Mænds Evotouch 1 Fg Fodbold Sko Appelsin Klovn Fiskpeacoatultra Gul ayUQJVY

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev

Copyright © Clio Online. Chamaripa M Mænd Giver Sko Ruskind Skate Sko Sneaker Erh Høne 75 Cm K70m831 Hvid2 Vd2QF8CJ2E
| Privatlivspolitik | Abonnementsbetingelser
  • Tekst og billeder
  • Kun tekst
  • Tekst og billeder
  • Kun tekst