Strategia Kvinder Sta3606 Sort Klud Sandaler Q9oZdC

B07C4SDK41
Strategia Kvinder Sta3606 Sort Klud Sandaler Q9oZdC
  • Øvre: 40% læder, stof 60%.
  • Hælhøjde: 6 centimeter cm
Strategia Kvinder Sta3606 Sort Klud Sandaler Q9oZdC Strategia Kvinder Sta3606 Sort Klud Sandaler Q9oZdC Strategia Kvinder Sta3606 Sort Klud Sandaler Q9oZdC
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Adidas Performance Mænds Ff Speedtrick Fodbold Klampen Semi Sol Gul / Løbe Hvid / By Højdepunkt f2P7Pva
Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Skechers Mænds Vassell Diameter Afslappet Sneaker Sort Aj43Z06
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Adidas Mænds Galakse 3 M Løbesko Kollegialt Fl229;de / Metallisk Sølv / Hvid sdjrZw6
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Sko Bjørnens Damer Miya L Korte Aksel Støvler Blå 170 Blå gnT7U2zqp
Jorden Sko Solsikke Sand Brun nZT8stJ
Den Sociale Kapitalfond Ny Sten M314s5 A63NPXbwX0
erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen Finn Komfort Roseau Damer Træsko Sort rzD2VcPH9
Rockport Arbejder Mænds Postwalk Rp2610 Arbejde Sko Sort 88m6SG
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Tessamino Dame Orthopädie Sandale Tessamino Damer Ortopædisk Sandal Aus Leder Lædersko Für Diabetiker amp; Rheumatiker Til Diabetikere Og Gigt Weite L Sort Ldækkende Sort PpwTDS
Partnerskab Gabor Damer Komfort Lukkede Ballerinaer Koala Beige Ruskind SOS2bsh
Rebranding Softclox Regina Lyseblå 05 Cgz2YJ
Bække Dame Hyperion Peacoat / Fl229;de / Kakadue MsSa2
Socialt entreprenørskab Vidensdeling