Think Tror Dame Keshuel181129 Schlupfstiefel Sort Sort 00 Damer Keshuel181129 Slip Støvler Sort sort 00 bXw790

B072PDH7CQ
Think! Tror! Dame Keshuel_181129 Schlupfstiefel Sort (Sort 00) Damer Keshuel_181129 Slip Støvler Sort (sort 00) bXw790
  • øverste: læder
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: uden lukning
  • hælhøjde: 1,5 cm
  • hæl form: block salg
  • materialesammensætning: ægte læder
  • sko-dækkende: normal
Think! Tror! Dame Keshuel_181129 Schlupfstiefel Sort (Sort 00) Damer Keshuel_181129 Slip Støvler Sort (sort 00) bXw790 Think! Tror! Dame Keshuel_181129 Schlupfstiefel Sort (Sort 00) Damer Keshuel_181129 Slip Støvler Sort (sort 00) bXw790 Think! Tror! Dame Keshuel_181129 Schlupfstiefel Sort (Sort 00) Damer Keshuel_181129 Slip Støvler Sort (sort 00) bXw790 Think! Tror! Dame Keshuel_181129 Schlupfstiefel Sort (Sort 00) Damer Keshuel_181129 Slip Støvler Sort (sort 00) bXw790 Think! Tror! Dame Keshuel_181129 Schlupfstiefel Sort (Sort 00) Damer Keshuel_181129 Slip Støvler Sort (sort 00) bXw790
Massimo Matteo Dame Åben Tå Slynge Platform Passione Patent EGgrbsmR
og
GRATIS fragt med ved køb over 999,-
Godkendt af e-handelsfonden!
Perfekt rating på Trustpilot!
Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Dr Dr Martens Dame 2976 W/zips Chelsea St248;vler DunkelBrun Brun dark Brown Grizzly Martens Damer 2976 M / Lynlåse Chelsea Støvler Mørkebrun mørkebrun Grizzly ubQNb4jWUh
‘ og ‘ Nike Kvinders Flex 2016 Rn Løbesko Køle Grå / Sort / Blå Glød / Hvid 6C7FPpGhjS
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

På rosinante-co.dk anvender vi cookies til at samle statistik. Klit Damer Osha St248;vler Sort sort wAyUdwWd

Stuart Weitzman Kvinders Clarisa Pumpe Beige StodB

Sansha Dynamo Dans Sneaker Sort / Sort kUMQibe

Vidnesbyrd

Primo Levi (1919 - 1987) var en italiensk-jødisk forfatter og kemiker. Han deltog i modstandskampen under 2.

Pressen skriver: »En af det 20. århundredes absolut mest nødvendige bøger«–

»...fremstår, til trods for at der er gået mere end 60 år, sprogligt med en uhyggelig klarhed og mangel på patos til trods for det ubærlige emne [...] Man kan lære meget af at læse Primo Levi . Han er en meget stor forfatter, og det er en beskæmmende nydelse at læse om hans ubærlige oplevelser fra Auschwitz og hans efterfølgende refleksioner over, hvordan man skal forstå den vilde civilisatoriske udskejelse, som Holocaust er. Gid at Levi med denne fornemme udgivelse vil få mange nye læsere.« – Peter Nielsen

»Hans vidnesbyrd hører trods deres modbydelige indhold – eller måske snarere netop i kraft af behandlingen af dette indhold: deres præcision, mangel på sentimentalitet, stramme sproglige økonomi, nuancerede betragtninger, humor og menneskelighed – til blandt litteraturens smukkeste, mest berigende værker og er for mig at se enestående.« – Jacob Lund,

»Levis bøger – i sær – er selv små mirakler« –Hans Hertel,

»Levis egen overlevelse prægedes af dyb skam, og han håndterer den i fuldt dagslys på bogens hvide sider, så ingen undslipper. « – Elisabeth Åsbrink,

»De sidste uger har min aftenbog været Primo Levis om holocaust ... Læs dem. Og giv dem væk som gave.« - Sarah Skarum,

Del ’ Vidnesbyrd ’ på Facebook
Titel findes som Bog , 1. udgave
Sandaler Til Kvinder Nitter Besat Strappy Blok Hæle Slingback Gladiator Sko Skåret Ud Kjole Sandaler Brun dLKsmq0
Læseprøve

Følg os

Forlag

PRESSESERVICE Bronx Dame Bx 1245 Bcotex Pumps Sort sort eDODHY8

Rosinante Co

Købmagergade 62, 3. 1150 København K Tlf. 3341 1800

Cicero er en del afforlagshuset Rosinante Co.

Cicero
OK

Høst Søn er en del afforlagshuset Rosinante Co.

Høst Søn

newsroom.au.dk

Salewa Ms Rapace Gtx 000000061320 Mænd Trekking amp; Vandrestøvler Grå tin / Smaragd 4052 bDzgBNVn
3n2 Mofo Græstørv Træner Fl229;de zyEyHVvQU
Samarbejde
Om AU

Bernie Mev Kvinders Lysere Stof Afslappet Bronze 9uJn8rm

Medarbejdere og studerende kan gratis deltage i en stor konference om konstruktiv journalistik den 26. og 27. oktober i Aulaen på Aarhus Universitet.

22.09.2017 | Camilla Schrøder

Det nyåbnede CI inviterer til konference om konstruktiv journalistik den 26. og 27. oktober i Aulaen på Aarhus Universitet. Foto: Fra constructiveinstitute.org

Email Facebook LinkedIn

Er du interesseret i journalistik og nye mediers rolle i et moderne demokratiske samfund, hvor faktabaseret vidensformidling har trange kår? Så er konferencen om konstruktiv journalistik måske noget for dig.

Her samles journalister, redaktører og ledere fra mediebranchen fra hele verden med studerende og forskere fra Aarhus Universitet for at diskutere mediernes indflydelse på det moderne samfund, få den nyeste viden og blive fortrolig med begrebet konstruktiv journalistik.

Rektor byder velkommen og giver ordet videre til FNs generaldirektør Michael Møller som er hovedtaler på konferencen. De øvrige oplægsholdere tæller bl.a. Steven Pinker, professor i psykologi ved Harvard University, vinder af Pulitzer-prisen og dekan på the School of Media and Communication ved Temple University David Boardman, professor emeritus ved Aarhus Universitet Georg Sørensen og tidligere CEO ved Huffington Post Jimmy Maymann. Der vil også være oplæg fra BBC, TV2 Danmark, Svensk Radio, Minneapolis Star Tribune og andre med praktisk erfaring inden for konstruktiv journalistik.

Det nye center for konstruktiv journalistik CI, som offcielt åbnede 1. september, står bag konferencen i samarbejde med bl.a. Google, European Broadcasting Union, Aarhus Kommune og Aarhus Universitet, som lægger lokaler til. Som en del af AU’s samarbejdsaftale med CI, inviteres medarbejdere og studerende til gratis at deltage i konferencen. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.