Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo

B01B8VKLA8
Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo
  • stof eller tekstil
  • importeret
  • Vibram sål
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • Vibram Furoshiki: indpakningen sål til overalt du går, og alt, hvad du gør!
  • furoshiki is the only sole on the market that wraps around the entire foot. Furoshiki er den eneste eneste på markedet, der ombrydes omkring hele foden. because the upper is constructed with stretch fabric, it will anatomically fit nicely on any foot type and the hook and loop closure system allows for a quick, easy fit. fordi den øverste er konstrueret med stretch stof, vil det anatomisk pasform pænt på enhver fod typen og burrelukket system giver mulighed for en hurtig, let pasform.
  • maskinvask kold / lufttørre
Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo Vibram Mænds Og Kvinders Furoshiki Phulkari Sneaker Blå Blomst u0FNo
Vi sender også med og
GRATIS fragt med ved køb over 999,-
Godkendt af e-handelsfonden!
Perfekt rating på Trustpilot!
Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Adidas Predator Ondskab Ag Herre Rugby Støvler Sorte 7VHzsLqTK
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Nike Lebron Soldat Xi Herre Basketball Sko Last Khaki Sort Sequoia Bombe 303 N5suVV
‘ og ‘ Ivrige Mænds Uneek Sandal Blå Granit / Patriot Blå awfZgCO
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

På rosinante-co.dk anvender vi cookies til at samle statistik. Reebok Herre Klassiske Læder Læder 20 Primal Rød / Sort / Sol Gul / Hvid 5PrY3yW

Sperry Topsider Mænds Charter 2øje Withasv Båd Sko Mørk Tan f4HoQzw

Vidnesbyrd

Primo Levi (1919 - 1987) var en italiensk-jødisk forfatter og kemiker. Han deltog i modstandskampen under 2.

Pressen skriver: »En af det 20. århundredes absolut mest nødvendige bøger«–

»...fremstår, til trods for at der er gået mere end 60 år, sprogligt med en uhyggelig klarhed og mangel på patos til trods for det ubærlige emne [...] Man kan lære meget af at læse Primo Levi . Han er en meget stor forfatter, og det er en beskæmmende nydelse at læse om hans ubærlige oplevelser fra Auschwitz og hans efterfølgende refleksioner over, hvordan man skal forstå den vilde civilisatoriske udskejelse, som Holocaust er. Gid at Levi med denne fornemme udgivelse vil få mange nye læsere.« – Peter Nielsen

»Hans vidnesbyrd hører trods deres modbydelige indhold – eller måske snarere netop i kraft af behandlingen af dette indhold: deres præcision, mangel på sentimentalitet, stramme sproglige økonomi, nuancerede betragtninger, humor og menneskelighed – til blandt litteraturens smukkeste, mest berigende værker og er for mig at se enestående.« – Jacob Lund,

»Levis bøger – i sær – er selv små mirakler« –Hans Hertel,

»Levis egen overlevelse prægedes af dyb skam, og han håndterer den i fuldt dagslys på bogens hvide sider, så ingen undslipper. « – Elisabeth Åsbrink,

»De sidste uger har min aftenbog været Primo Levis om holocaust ... Læs dem. Og giv dem væk som gave.« - Sarah Skarum,

Del ’ Vidnesbyrd ’ på Facebook
Titel findes som Bog , 1. udgave
Cole Haan Garver Almindeligt Tå Oxford Magnet Nubuck / Havodder 0rrJ2w
Læseprøve

Følg os

Forlag

Lyzgf Mænd Ungdom Business Fritid Mode Part Pegede Lædersko Brune WSKX9B
Under Armour Kvinders Speedform Velociti Sort C86gA0PwkA

Rosinante Co

Købmagergade 62, 3. 1150 København K Tlf. 3341 1800

Cicero er en del afforlagshuset Rosinante Co.

Cicero
OK

Høst Søn er en del afforlagshuset Rosinante Co.

Høst Søn

Under Armour Mænds Re Infil Goretex Støvler Sort / Hvid / Ørkensand lB97yiMKv0

Rancho 2058 Western Støvler Cowboystøvler Støvler Læder Nubuck Støvler Nye Nubuck Pathe qumCw8
Forskning
Samarbejde
Kenneth Cole New York Kvinders Shea Spidsetå Killing Hæle Dagdriver Pumpe Cerulean qULR30U

John Galliano Mænds Sko Sko 8649 Sort aKdAEucS

Medarbejdere og studerende kan gratis deltage i en stor konference om konstruktiv journalistik den 26. og 27. oktober i Aulaen på Aarhus Universitet.

22.09.2017 | Camilla Schrøder

Det nyåbnede CI inviterer til konference om konstruktiv journalistik den 26. og 27. oktober i Aulaen på Aarhus Universitet. Foto: Fra constructiveinstitute.org

Email Facebook LinkedIn

Er du interesseret i journalistik og nye mediers rolle i et moderne demokratiske samfund, hvor faktabaseret vidensformidling har trange kår? Så er konferencen om konstruktiv journalistik måske noget for dig.

Her samles journalister, redaktører og ledere fra mediebranchen fra hele verden med studerende og forskere fra Aarhus Universitet for at diskutere mediernes indflydelse på det moderne samfund, få den nyeste viden og blive fortrolig med begrebet konstruktiv journalistik.

Rektor byder velkommen og giver ordet videre til FNs generaldirektør Michael Møller som er hovedtaler på konferencen. De øvrige oplægsholdere tæller bl.a. Steven Pinker, professor i psykologi ved Harvard University, vinder af Pulitzer-prisen og dekan på the School of Media and Communication ved Temple University David Boardman, professor emeritus ved Aarhus Universitet Georg Sørensen og tidligere CEO ved Huffington Post Jimmy Maymann. Der vil også være oplæg fra BBC, TV2 Danmark, Svensk Radio, Minneapolis Star Tribune og andre med praktisk erfaring inden for konstruktiv journalistik.

Det nye center for konstruktiv journalistik CI, som offcielt åbnede 1. september, står bag konferencen i samarbejde med bl.a. Google, European Broadcasting Union, Aarhus Kommune og Aarhus Universitet, som lægger lokaler til. Som en del af AU’s samarbejdsaftale med CI, inviteres medarbejdere og studerende til gratis at deltage i konferencen. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.