Vionic Rask Pace Kvinders Maryjane Sneakers Grå GZvxYa95W

B072QQW16S
Vionic Rask Pace- Kvinders Maryjane Sneakers Grå GZvxYa95W
  • syntetisk
  • øvre: tekstil & menneskeskabte
  • fodseng: aftagelig mesh dækket eva
  • ydersål: holdbart gummi
  • fås i medium bredde størrelser: 5, 610, 11 hele & halv størrelse
  • fås i brede bredde størrelser: 610, 11 hele og halve størrelser
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Andre Duo M Blå Blau 8QsHjPeA
Nike Mænds Air Max Ltd 3 Løbesko Hvid / Hvid / Hvid MmZjy
Google+ Kaporal Dame Katala Flach Sort sort 44IiDQ80
LinkedIn Nike Mænds Air Max Invigor Print Løbesko Sort / Sortantracit cXWB2Z3COf
Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Mizuno Dame Bølge Ultima Wos Løbesko Koral / Hvid / Sort UDwYU9M
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Merrell Mænds Jungle Læder Loafers Midnat He5Ra
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Gabor 83700 Sko Damer Nubuck Muldyr Diane Dræbe Tæer Trenner Rød Aqik7Pd7N
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris Skechers Bobs Fra Kvinders Utopia Rød gaocGWtw
Handicappris Adidas Y3 Mænds Ayero Sneakers Sort zPk2PB3MDw
Puma Unisexerwachsene Blis Antænde Plus Ånde Lavtop Beige havregrynhavregrynpuma Hvid 02 PBXnY
Lartiste Af Foråret Step Kvinders Copa Flad Sandal Rød nUOJZyZ6M
Converse Chuck Taylor All Star Kerne Lærred Høj Top Sneaker Hvid Monokrom i3AR5ZNw
Karl Lagerfeld Lingeri Kupsole Ikonic Sølv Slipon Efterårvinter 20172018 SysT6
Oslo Business for Peace Nike Nul Qs 789695 102 Hvid kpw4Kq5
Vionic Kvinders Surin Ballet Flad Nøgen 6 W jureOop
Rebranding Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Vidensdeling