Woody Alessia Pantoletten Dame Brun læder e0gjyBXQz

B00O3IZVC2
Woody Alessia Pantoletten Dame Brun (læder) e0gjyBXQz
  • øverste: læder
  • internt materiale: læder
  • sål: gummi
  • lukning: uden lukning
  • hælhøjde: 2,5 cm
  • Hæl Type: flad
  • sko-dækkende: normal
Woody Alessia Pantoletten Dame Brun (læder) e0gjyBXQz Woody Alessia Pantoletten Dame Brun (læder) e0gjyBXQz Woody Alessia Pantoletten Dame Brun (læder) e0gjyBXQz Woody Alessia Pantoletten Dame Brun (læder) e0gjyBXQz Woody Alessia Pantoletten Dame Brun (læder) e0gjyBXQz
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Nike Herre Luft Zoom Pegasus 34 TraillaufSko Sort sort / Hvidmørk Gråantracit dVHBfXgaC
Facebook Under Armour Kvinders Ua Speedform Apollo 2 Hvid / Stål QAxasjpA
Pinterest Nike Mænds Luftvåben 1 Høj 07 Lv8 Basketball Sko Brun zNbnr6E
Tumblr Merrell Mænd Epiction Kort Skaft St248;vler Sort Sort sort MCuq1P

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Högl Damer Pumps / BrautSko 5106 Hvid TpW6g5NF7s
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Vintage Roser Blomst Kvinders Åndbare Mesh Luft Pude Sport Løbesko Afslappet Walking Sneakers Blnncv3
Adidas Mænd Tango X 173 I Fodboldstøvler Mere Farvet gul Sol / Legende Blæk F17 / Sol Gul DtT6xUPh1W
Diadora Unisex Frygtløse Nyl Hvid / Ejendom Blå / Faldskærmsudspringer df3iTaZP3
Puma Kvinders Enzo Wn Er Crosstrainer Sko Stille Skygge 8Qozmiy4A
Tamaris Damer 25904 St248;vler Sort sort di54KSbUe
Handicappris Isbryderordningen Versace Indsamling Formelle Mænd Sneaker Sort Sort 9X4oOSaJxa
Puma Mænds Desierto L Sneaker Asfalt / Asfalt 1BWAYm87
Mentorstøtte Josef Seibel Kvinders Meike 07 Kile Sandal Opera tQkIKVDx
Dunham Mænds Blair Slipon Sort Glat WRpi8e
Partnerskab Radikale Venstre Rebranding Grandi Scarpe Grandi Carpe Støvler Spænde Mænd Håndværk Sort 3mSL7o
Dame Her Genna Derbyer Blau marine / Marine Mzg0SI73oE
La Milano Bred Bredde Herre Oxford Sko Mænds Kjole Sko Bred2brun MPYJzw
Clarks Mænds Ruskind Trigenic Flex Sneakers Mørk Krikand VGwRk3Xp0