Xing Lin Fodboldstøvler Fodbold Sko Mænd Ag Spike Efter Træning Spille Kunstgræs Af De Folkeskoler Børn Fodboldstøvler Mænd 4384022 Brudt Søm Blå 7FwDx9MZm

B07BFN2WBX
Xing Lin Fodboldstøvler Fodbold Sko Mænd Ag Spike Efter Træning Spille Kunstgræs Af De Folkeskoler, Børn Fodboldstøvler Mænd, 43,840-2-2 Brudt Søm Blå
  • klassiske fodbold sko af høj kvalitet læder for ultimativ komfort.
  • funktioner stollen eneste teknologi til at optimere fleksibiliteten.
  • indre materiale: tekstil
  • Super letvægts støvler, som er karakteriseret ved komfort og følelsesmæssige.
  • øvre: syntetisk
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Nike Herre Air Max Bw Og Løbesko Sort / Hvid / Persisk Violet RmQlk9KKC
Facebook Google+ Mizuno Kvinders Bølge Horisont 2 Løbesko Monument / Aquarius bCVaMRZ
LinkedIn Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Kickers Kvinder Toki Peeptoe Sandaler Brun 2TqRxud4MO
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Bostonian Mænds Garvan Kant Sort Læder LV8Rrko7jG
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Tys Hvalpe Kendra Alternativ Oxford Sort Læder / Ruskind 5OxohSPUHW
Businessworthy Ecco Mænds Livsstil Urban Slips Mode Sneaker Sort / Sort U7beoZzt6
Adidas Performance Kvinders Galakse Spor W Løbesko Lys Onix / Hvid / Chok Lyserød S16 bmncj23
Hugo Dame Adriennec 10202344 01 Sneaker R248;d mørkerød g1QWPL
Handicappris Isbryderordningen ISOBRO Aldo Herre Obiduan Cognac NxospId1
Wolky Komfort Træsko Holland 71800 Blau Leder PSiHcOlm
Camel Active Kvinder Outback Gtx 72 Korte Støvler Grøn benzin / Bison 13 atS0k
Rockport Mænds Byen Kant Snøre Sko Taupe Nubuck n9SbH
Partnerskab Radikale Venstre Nike Air Jordan Mænds 8 Retro Basketball Sko Sort / Flint Grå / Lyse Concord / Sand Rød wfC44
Samarbejde Blowfish Kvinders Daphna Ankel Bootie Sort Præget Fawn Polyuretan 4bm3zLxNdZ
Socialt entreprenørskab Vidensdeling