Zemgear Kvinders Terra Xt Ninja Hot Pink / Lime Hot Pink / Lime W1vr8njV

B00IFE4JGY
Zemgear Kvinders Terra Xt Ninja Hot Pink / Lime Hot Pink / Lime W1vr8njV
  • syntetisk
  • naturlig sidste for naturlig fod fleksibilitet
  • dual-density grøn-grip trækkraft ydersål
  • stødabsorberende OrthoLite® ydeevne dæmpning
  • regi mikrobe skjold styrer lugt & forringelse
  • beskyttende tå og hæl vagt
  • jord & vand brug
Zemgear Kvinders Terra Xt Ninja Hot Pink / Lime Hot Pink / Lime W1vr8njV
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Golden Goose Dame Sko Sneakers Superstjerne G31ws590c60 Hvid Iriserende Italien kyfwL
Google+ Spira Kvinders Stinger Xlt Løbesko Drue / Lime / Hvid DbMRnHF6
LinkedIn Marc Joseph New York Kvinders Cypres Bakke Dagdriver Pilrokke Jade AqyxOdBS6
Nike Kvinders Air Max Thea Print Løbesko Sort / Metallisk Guld / Sejl WiDHpHeCP

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Jorden Dame Siena Earthies Kanel EaiCzD
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Adidas Nitrocharge 10 Fg Herre Fodboldstøvler / Klamper Sort f8MZUuIQ9
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Handicappris Isbryderordningen Onex Kvinders Sejl Sandal Appelsin iVtlCr
Steve Madden Dame Pumps Sort Sort Nubuck 7OA4j
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Adidas Originaler Mænds Freak X Kulstof Midten Baseball Sko Kollegialt Royal / Hvid / Sølv Metallic uak9K
Nike Hypervenomx Phelon Ii Ic Herre 852563616 Universitet Rød / Sort QtfEw
Asics Kvinders Endurant Løbesko Hampton Grøn / Sølv / Gletscher Hav CV3IC
Rebranding Clarks Mænd Clarkdale Opløbet Klassiske Støvler Sort sort Læder oHWABr
Social innovation Elanroman Mænd Fløjl Loafers Sko Fest Bryllup Håndlavet Kjole Loafers Sko Til Mænd Blå uo4dv
Ny Balance Kvinders Wl574 Kerne Plusw Livsstil Sneaker Sølv / Sort dV7GSQNT